Δ.Ελλάδα:Το τελευταίο αντίο στον Μπάμπη Χιώνη

Τίποτα δεν φαίνεται πως θα μπορούσε να βοηθήσει τον 32χρονο Μπάμπ Χιώνη, θύμα τροχαίου τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο Σκουροχώρι.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τροχαίας Πύργου, από τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου του στην ελιά και τα τραύματά του ο θάνατος επήλθε ακαριαία.
Το σημείο που κατέληξε το αυτοκίνητο μάρκας Audi A3 S3 που είχε αγοράσει πριν από είκοσι ημέρες, δεν ήταν εμφανές στο σημείο που βρισκόταν μέσα στη βλάστηση, όταν ξημέρωσε, πόσο μάλλον μέσα στη νύχτα.
Το πρωί περίπου στις οκτώ που εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό, απλά γράφτηκε το τελευταίο κεφάλαιο της τραγωδίας.
Ο Μπάμπης ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε την περιπέτεια και τη χώρα του. Λάτρης της σκοποβολής εξασκούνταν αρκετά συχνά μαζί με φίλους του τόσο από τον Πύργο και την Ηλεία, όσο και από όλη την Ελλάδα.
Άλλωστε και στο προφίλ του στο Facebook, τα συλλυπητήρια μηνύματα δείχνουν πως είχε φίλους σε όλη την Ελλάδα.
Ανάμεσα στα χόμπι του ήταν επίσης οι πολεμικές τέχνες και το υποβρύχιο ψάρεμα, ενώ μεγάλη ήταν η αγάπη του για τον πιστό του σκύλο.
Εκτιμήσεις για το δυστύχημα Η τελευταία φορά που είδαν τον Μπάμπη πριν το τροχαίο ήταν λίγα λεπτά πριν τις δύο τα ξημερώματα στο Σκουροχώρι.
Τότε εκτιμάται πως ξεκίνησε την πορεία του προς την οδό Κατακόλου, βγαίνοντας από το χωριό φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του Audi στην τελευταία στροφή πριν τη μεγάλη ευθεία προς την Κάστα. Από το χτύπημα του οχήματος στην ελιά και τα ίχνη στο έδαφος, φαίνεται πως έκανε προσπάθεια να κρατήσει το αυτοκίνητο στο δρόμο όμως δεν τα κατάφερε. Με σφοδρότητα προσέκρουσε στο δέντρο, που έκοψε κυριολεκτικά στα δύο το αυτοκίνητο σαν χαρτί.
Το σώμα του βρέθηκε πεσμένο στη θέση του συνοδηγού με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα. Αν και υπήρξαν πολλές φήμες και σενάρια πως ήταν ζωντανός μετά το τροχαίο, τα χτυπήματα στον αυχένα υποδεικνύουν στις Αρχές πως ο θάνατος επήλθε ακαριαία.
Βαρύ το πένθος
Η οικογένεια και οι φίλοι του θα πουν το τελευταίο αντίο σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα Σκουροχωρίου. Η μητέρα του Ευγενία, τα αδέρφια του Αθηνά , Νίκος και Ιφιγένεια, οι φίλοι του, οι τόσοι φίλοι του από την Ηλεία και πιο μακριά, που εξέφρασαν την επιθυμία να παραβρεθούν στην κηδεία του.
ilialive.gr


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    25 Νοεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα