Δάφνη: Αγωγός 1700 μέτρων έδωσε τη λύση

Η Δάφνη της ορεινής Βουπρασίας επιτέλους υδροδοτείται κανονικά και ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους περίπου 60 κατοίκους του χωριού επιλύθηκε. Ουσιαστική ήταν η συμβολή του αντιδημάρχου τεχνικών έργων Χρήστου Παλαιολόγου στην επίλυση του προβλήματος αλλά ιδιαίτερα των εργαζομένων στην Τεχνική Υπηρεσία που δεν πτοήθηκαν από την συνεχή βροχόπτωση και εργάσθηκαν σκληρά για να συνδέσουν τους δύο υδατόπυργους Αετοράχης και Δάφνης με αγωγό περίπου 2 χιλιομέτρων. Ο αγωγός προς το παρόν βρίσκεται στην επιφάνεια και σταδιακά θα αρχίσει να τοποθετείται στο σκάμμα..

Ο προϊστάμενος των Τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Γιώργος Τσουραπάς, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ανήρτησε στο f/b το κάτωθι κείμενο: «Από σήμερα το απόγευμα υδρεύεται κανονικά ο οικισμός, οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου, συνολικού μήκους 1.700 μ αναμένεται να ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα.
Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω ακόμη ότι το αποφρακτικό μηχάνημα που χρησιμοποίησε η υπηρεσία μας για την διαπίστωση της κατάστασης του αγωγού μεταξύ των διερευνητικών τομών, εστάλη με εντολή μηχανικού της υπηρεσίας και η πιστοποίηση αφορά αποκλειστικά τον Δήμο.

Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω τους κατοίκους της ΔΑΦΝΗΣ οτι η υπηρεσία έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, για την αντικατάσταση 1.700μ αγωγού, έχοντας απόλυτη συναίσθηση του τεράστιου προβλήματος που αντιμετώπιζαν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών για την ουσιαστική συμβολή της με την τροφοδοσία του υδατοπυργου ολες αυτες τος ημέρες».


Πηγή