Δείχνουν ψηλά τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο οι δημοσκοπήσεις

Οριακά δεύτερο θέτουν οι δημοσκοπήσεις για τον Δημαρχιακό θώκο της Πάτρας τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο , παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πρωτιά του Κώστα Πελετίδη, με τον Κώστα Χριστόπουλο και τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο, να βρίσκονται με πολύ μικρή διαφορά στην δεύτερη και τρίτη θέση.

Το πιο αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, που κατεβάζει υπερκομματικό ψηφοδέλτιο, ανεβάζει ποσοστά, ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, κάτι που δείχνει ότι θα αναπτύξει μεγαλύτερη δυναμική το επόμενο διάστημα, οπότε και θα δημοσιοποιήσει επισήμως τις προθέσεις του.

Στην τέταρτη θέση είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ρώρος, ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Κώστας Μπακαλάρος καταγράφει χαμηλότερα ποσοστά μαζί με τους Νίκο Τζανάκο και Βίβιαν Σαμούρη.

Ο δήμαρχος της Πάτρας και υποψήφιος του ΚΚΕ, Κώστας Πελετίδης, εξακολουθεί να έχει πολύ υψηλή δημοτικότητα και αναγνωρισιμότητα, κάτι που αποδίδεται και στο ότι είναι εν ενεργεία δήμαρχος, μη έχοντας μέχρι στιγμής δεχθεί σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση. Αυτό αναμένεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και εφόσον κλείσει ο κύκλος όλων των υποψηφιοτήτων.

Σημείο αιχμής προβλέπεται να είναι η εμμονική προσκόλλησή του στο ΚΚΕ.


Πηγή