Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Δωρεάν Τεστ ΠΑΠ σε 15 γυναίκες

Δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (Τεστ Παπανικολάου) σε γυναίκες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, πραγματοποίησε το Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Μαιών της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας και το Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, με πρωτοβουλία του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Κοινότητας, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Χθες το πρωί, στον χώρο του Κέντρου Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, οι μαίες Ελένη Λιακοπούλου και Νίκη Μυλωνά, εξέτασαν 15 γυναίκες, οι οποίες που είχαν δηλώσει συμμετοχή σε ανακοίνωση που είχε προηγηθεί.

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση της υγείας των δημοτών και με κύριο στόχο τη διασφάλιση της πρόσβασης σε αναγκαίες υπηρεσίες υγείας δεσμεύεται για την εξασφάλιση όλων των αναγκαίων συνεργασιών με συναφείς φορείς για την προάσπιση των ανωτέρω σκοπών. «Αφουγκραζόμενοι τα οικονομικά προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η μέση ελληνική οικογένεια, προσφέρουμε μέσω της συγκεκριμένης δράσης, τη δυνατότητα δωρεάν Τεστ ΠΑΠ σ’ όλες τις γυναίκες του Δήμου μας, της ισχυρότερης και εγκυρότερης μεθόδου προληπτικού ελέγχου», σχολίασε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Πέτρος Γιαννακόπουλος.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις

Για το λόγο αυτό καλούνται όλες τις γυναίκες ηλικίας από 21 ετών και άνω να αξιοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα και να δηλώσουν συμμετοχή για τη διενέργεια των επόμενων εξετάσεων (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) που θα πραγματοποιηθούν, καλώντας στα παρακάτω τηλέφωνα: 2624029087 (για πληροφορίες στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας) και 2624022549 και 2624022250 (για ραντεβού στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας).


Πηγή