Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Υπεγράφη η σύμβαση έργου για διανομή-μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας σε διαμερίσματα του […]

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση έργου μεταξύ της ΔΕΔΔΗΕ και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για διανομή-μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας σε διαμερίσματα του Δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

Μετά από πολύμηνες προσπάθειες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου μας υπεγράφη σήμερα (8-11-2018) η σύμβαση της κατασκευής εναέριου δικτύου διανομής για την υλοποίηση του έργου ¨ΔΙΑΝΟΜΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ¨, μεταξύ του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας (Δήμαρχος κ. ΚΟΤΖΑΣ Ευθύμιος) και της ΔΕΔΔΗΕ ( Διευθυντής κ. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος).

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει είκοσι πέντε (25) υποέργα επέκτασης δικτύου ηλεκτροφωτισμού, συνολικού προϋπολογισμού 553.326,44€. Οι συγκεκριμένες εργασίες θα γίνουν σε εννέα (9) Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας και συγκεκριμένα στη Φολόη, Αχλαδινή, Πέρσαινα, Νεράιδα, Λάλα, Νεμούτα, Δούκα, Μηλιές και Αντρώνι.

Πρόκειται για ένα έργο κοινής ωφέλειας, ήταν δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, και έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους των ανωτέρω Τοπικών Κοινοτήτων να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους στις γεωργικές – κτηνοτροφικές τους ασχολίες και επιπλέον να ασχοληθούν και με άλλες επιχειρήσεις, αφου το ηλεκτρικό ρεύμα θα υπάρχει στις περιουσίες τους.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, το Περιφερειακό Ταμείο, τους μηχανικούς του Δήμου μας καθώς και όσους αιρετούς σκέφτηκαν και σχεδίασαν πριν από δέκα (10) περίπου χρόνια αυτό το έργο.


Πηγή