Ε.Α.Σ.: Ξεκίνησαν οι ενστάσεις για τη Βασική Αγροτική Ενίσχυση

O Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει…

O Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με τον Οργανισμό Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων η διαδικασία του ελέγχου των αγροτικών εκτάσεων για όσους λαμβάνουν Αγροτικές Επιδοτήσεις έχει γίνει και τα αποτελέσματα γνωστοποιούνται στους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά για να υποβάλλουν ένσταση μέχρι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018.

Ειδικότερα, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα ελέγχων μέσω τηλεπισκόπησης στα πλαίσια της Βασικής Ενίσχυσης (BPS) στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Καρτέλα του Αγρότη» για τους γεωργούς που εμπίπτουν σε δείγμα ελέγχου.

Ο Ε.Α.Σ. από την πλευρά του ενημερώνει τους ντόπιους Παραγωγούς ότι ύστερα από την προαναφερόμενη επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ανάρτηση αποτελεσμάτων ελέγχου μέσω τηλεπισκόπησης και δυνατότητα υποβολής ενστάσεων και κατόπιν ελέγχου μέσω της ειδικής εφαρμογής υποβολής ενστάσεων που διατηρούμε στο κτιριακό συγκρότημα της ΕΝΩΣΗΣ, στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι, όσοι ΘιακοΚεφαλονίτες Παραγωγοί υπέβαλαν την Δήλωση ΟΣΔΕ στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων της ΕΝΩΣΗΣ δεν βρίσκονται σε έλεγχο τηλεπισκόπησης και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί να υποβληθούν στην διαδικασία των ενστάσεων.

Από τον Ε.Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ


Πηγή