Αίγιο:Αιφνιδιάζει πάλι ο Δήμαρχος – «Παντελώς ανοιχτό το αν θα κατέβω ή όχι»

Λίγες μέρες μετά τη δήλωσή του (και στην «Π») ότι θα κετέλθει εκ νέου ως υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας, ο Θανάσης Παναγόποπυλος, νιώθει την ανάγκη να ξαναβάλει τα πράγματα στη θέση τους, σε ότι τουλάχιστον τον αφορά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτή ήταν μια θετική πρόθεσή του, αλλά όχι και η τελική του απόφαση. Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή κάποιες συναντήσεις και συζητήσεις που είχε για τις προεκλογικές εξελίξεις, άρχισε πάλι η διαρροή για…μη κάθοδό του, αλλά αντιθέτως για μία προσπάθεια συνεργασίας με άλλες δημοτικές δυνάμεις, υπό ένα πρόσωπο πιθανά από την ομάδα του, με τον ίδιο να μην κάνει όμως αναφορές στα παραπάνω, αλλά να επανέρχεται «ανακατεύοντας» και πάλι το μέχρι τώρα δημοτικό σκηνικό. Μιλώντας στην «ΠτΔ» και απαντώντας στο ερώτημα, αν αληθεύουν τα όσα αφορούν στην αναστολή της προσωπικής του πολιτικής πορείας, ως υποψηφίου, ο κ.Παναγόπουλος, έσπευσε – για την ώρα – να αποσαφηνίσει το πώς σκέφτεται, αλλά και το πώς σκοπεύει να κινηθεί, ως εν ενεργεία δήμαρχος.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο Θ.Παναγόπουλος, μόλις χθες, δήλωσε: «Την κατάλληλη στιγμή που θα κρίνω, θα απαντήσω για το πολιτικό μου μέλλον. Θα σταθμίσω τα πραγματα, τις καταστάσεις, σε πρώτο βαθμό την άποψη της οικογενειάς μου, τον επαγγελματικό μου χώρο, τη σταδιοδρομία μου, αλλά και τα δημοτικά πράγματα». Σε ερώτηση για το χρόνο αυτής της απόφασης, ο κ.Παναγόπουλος δεν απέκλεισε αυτό να γίνει και εντός του Δεκεμβρίου. «Θεωρώ ότι θα΄ναι σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, αφού αν θα πρέπει να μιλήσει κάποιος, αυτός δεν πρέπει να 'ναι ο δήμαρχος. Εμένα δεν με καίει τίποτα, είμαι δήμαρχος. Όποιος ενδιαφέρεται, η δημοκρατία το λέει, να κατέβει. Ο καθένας κρίνει και αποφασίζει με βάση κάποιες παραμέτρους που τις θεωρεί σημαντικές», τονίζει.
Η «ΖΥΓΑΡΙΑ» Στο ξεκάθαρο ερώτημα, αν σήμερα έχει μια δεδομένη σκέψη που γέρνει προς μια νέα κάθοδο, ο δήμαρχος ήταν και πάλι σαφής, λέγοντας: «Είναι ένα πράγμα που δεν απασχολεί τον κόσμο, δεδομένο ότι το χρονικό διάστημα είναι αρκετά μεγάλο μέχρι τις εκλογές. Ο κόσμος κι εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ πρωταρχικό θέμα, αφού είναι σε εξέλιξη η παραγωγή του δημοτικού έργου. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλώνομαι, όταν μάλιστα τώρα αρχίζει να αποδίδει το έργο της δημοτικής Αρχής».
Η ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Θ.Παναγόπουλος, επαναλαμβάνει, όπως και παλιότερα , ότι «μία υποψηφιότητά του δεν είναι γι' αυτόν πρωταρχικός στόχος. Η ίδια η ζωή κρίνει αν θα πρέπει. Δεν είναι πανάκεια ο δημοτικός στίβος, υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή και δεν σημαίνει ότι θα πρέπει ν' αναλωθώ μόνο σε αυτό το πράγμα», ανεφέρει. Και καταλήγει: «Το ενδεχόμενο καθόδου μου ή μη καθόδου μου στις εκλογές, είναι κατά συνέπεια παντελώς ανοιχτό».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    27 Νοεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα