Επαναλειτουργεί η σχολική Βιβλιοθήκη «Ευσέβιος Κηπουργός» στα Καλάβρυτα

Η Βιβλιοθήκη του σχολικού συγκροτήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός», αριθμεί περίπου 20.000 τίτλους που καλύπτουν όλους τους τομείς σε πνευματικό και επιστημονικό επίπεδο. Χωροταξικά διαρθρώνεται σε τρεις αίθουσες.

Η πρώτη αίθουσα σήμερα αριθμεί πάνω από 11.500 τίτλους βιβλίων. Δεύτερη, η αίθουσα «Επίδαυρος» που αριθμεί 5.400 τίτλους βιβλίων, CD, VIDEO, και τρίτη η αίθουσα «Σοφία-Χριστίνα Μιχαηλίδη» που αριθμεί 3.000 τίτλους βιβλίων, 700 μουσικά CD και 300 μουσικούς δίσκους βινυλίου.

Στο πλαίσιο της ίδρυσης και λειτουργίας της, διέπεται από Εσωτερικό Κανονισμό χρήσης-δανεισμού για τα μέλη-χρήστες της (μαθητές σχολείου). Μάλιστα, η βιβλιοθήκη είναι ανοιχτή και στην τοπική κοινωνία και για τους Καλαβρυτινούς πολίτες και φοιτητές.

Έτσι λοιπόν και τη φετινή σχολική χρονιά, με τη βοήθεια του Δήμου Καλαβρύτων και την παραχώρηση της Καλαβρυτινής βιβλιοθηκονόμου Νάνσυ Ρηγοπούλου του Γεωργίου, η βιβλιοθήκη ανοίγει τις πόρτες της για τους μαθητές και τους απλούς πολίτες.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή: 8:00-13:45

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26920 24710


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    22 Νοεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία