Επιμελητήριο: Seewban Pitching Event στην Πάτρα

Tο SEEWBAN είναι ένα πρόγραμμα της ΕΕ που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μιας κοινότητας γυναικών επιχειρηματικών αγγέλων

Tο SEEWBAN είναι ένα πρόγραμμα της ΕΕ που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μιας κοινότητας γυναικών επιχειρηματικών αγγέλων για γυναίκες επιχειρηματίες, κυρίως στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν μία χώρα όπου η επιχειρηματικότητα ανθούσε και οι καινοτόμες ιδέες έβρισκαν πεδίο ανάπτυξης. Ακόμη και μέσα στην οικονομική κρίση, υπήρξαν αρκετά projects, τα οποία δείχνουν τις σημαντικές δυνατότητες που έχει το ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό, όπως και τις ευκαιρίες που υπάρχουν για επενδύσεις σε προσπάθειες με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και διεθνείς προοπτικές. Αυτές οι προσπάθειες -η ανάδειξη αλλά και η ενίσχυση τους- θα αποτελέσουν τον βασικό άξονα πάνω στον οποίο θα κινηθεί το SEEWBAN Pitching Event που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο Αχαΐας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου για την ανάπτυξη μιας κοινότητας γυναικών επιχειρηματικών αγγέλων για γυναίκες επιχειρηματίες. Συντονιστής του έργου είναι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας.

Ορισμένα από τα καλύτερα projects της Ελλάδας, τα οποία, μάλιστα, βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις αναζήτησης χρηματοδότησης και στρατηγικών συνεργασιών, θα παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια σε ένα ειδικό event όπου η είσοδος θα επιτρέπεται σε επιχειρηματικούς αγγέλους, σε funds και εν γένει χρηματοδοτικούς φορείς, προσκεκλημένους από τους διοργανωτές. Στόχος του event αυτού είναι οι εταιρίες και οι εν δυνάμει επιχειρηματίες να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για την καινοτομία και θέλουν να επενδύσουν σε προσπάθειες που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να επικοινωνήσετε τη δράση, στα μέλη σας που θα τους ενδιέφερε να συμμετέχουν. Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να υλοποιηθούν καινοτόμες ιδέες, να προβληθεί η ελληνική καινοτομία και να γίνουν επαφές με τους ανθρώπους εκείνους που προσπαθούν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Οδηγίες εγγραφής:

Εγγραφτείτε και παρακολουθήστε το ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό μάθημα https://goo.gl/ddQFuZ.

Στην επιλογή από πού ακούσατε για το μάθημα" επέλεξε "other". Με αυτή την επιλογή εμφανίζεται η επιπλέον ερώτηση "Διευκρινίστε πού ακούσατε για το μάθημα" εκεί γράψτε “Επιμελητήριο Κεφαλονιά-Ιθάκη".

Στην τελευταία ερώτηση "Επιλέξτε μάθημα" εσύ επέλεξε το 1ο: Pitching for Investment ή το 4ο: Increase the skills on Pitching.

Καταθέστε το επιχειρηματικό σας πλάνο στην πλατφόρμα και διεκδικείστε μια θέση στον τελικό.

Παρουσιάστε την ιδέα σας στην Πάτρα στις 6 & 7 Δεκεμβρίου και διεκδικείστε χρηματοδότηση έως 650.000 ευρώ που θα δοθεί από τους επιχειρηματικούς Αγγέλους που συμμετέχουν στο έργο #SEEWBAN για κάθε μία από τις 60 νικήτριες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε seewban.eu και στην επίσημη ιστοσελίδα συνδέσμου http://sevpde.gr/ με e-mail στο george@seewban.eu ή επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Συνδέσμου στο τηλέφωνο 2610 620 815.

Συνεργάτες

Federation of Enterprises of the Peloponnese & Western Greece (Greece)

Greek Association of Women Entrepreneurs (Greece)

Limassol Chamber of Commerce and Industry (Cyprus)

Center for Competence Development (Cyprus)

Chamber of Commerce and Industry of Slovenia (Slovenia)

Bulgarian Chamber of Commerce and Industry (Bulgaria)

Bulgarian Association of Women Entrepreneurs (Bulgaria)

JOL-LET Foundation (Hungary)

Women’s Enterprise Scotland (Scotland)

Apid Imprenditorialita Donna (Italy)


Πηγή