Επίσκεψη Κοτρωνιά και Τσούρα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας


Συνάντηση στο Δημαρχείο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστο Νικολάου, λόγω και της πρόσφατης ανάληψης των νέων καθηκόντων τους, πραγματοποίησαν την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Κοτρωνιάς και ο νέος Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Τσούρας.

Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη αμφότερους, τους ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους και στον καθημερινό αγώνα τους για την πάταξη της παραβατικότητας, τόνισε ότι « η ασφάλεια του πολίτη πρέπει να βρίσκεται στο βάθρο των προτεραιοτήτων της Πολιτείας πάντα βέβαια έχοντας υπ’ όψιν τα δικαιώματα του και την ανάγκη προστασίας της ζωής και των περιουσιακών του στοιχείων».

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας υπογράμμισε επίσης, ότι «η αγαστή συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας και στις αστυνομικές αρχές είναι αδιαμφισβήτητο ότι θα συνεχιστεί με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον του πολίτη και την διασφάλιση της ορθής προστασίας του από την εγκληματικότητα που δυστυχώς αποτελεί μάστιγα της σημερινής μας κοινωνίας, ενώ είναι απαραίτητο να τονίσουμε την ανάγκη ενίσχυσης με ανθρώπινο δυναμικό τόσο του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας όσο και του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας καθώς και την μεγαλύτερη παρουσία της δύναμης των ΟΠΚΕ στην περιοχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Αγιοβλασίτικα : Μάζευαν ελιές και τους διέρρηξαν την οικία


Πηγή