Επιβράβευση πελατών από τον Εμπορικό Σύλλογο


Οι Γιορτές των Χριστουγέννων φθάνουν…

…και ο σύλλογος μας στην προσπάθεια του να τονώσει το καταναλωτικό κλίμα θα προβεί στην Δράση, ΨΩΝΙΖΩ – ΚΕΡΔΙΖΩ – ΣΤΗΡΙΖΩ

Στόχος μας είναι η επιβράβευση των καταναλωτών που θα επισκεφτούν την πόλη μας και θα κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα μας .Η επιβράβευση θα γίνει με δώρα που θα προσφέρουμε σε αυτούς μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου παρουσία καταναλωτών και επαγγελματιών.
Υποδεχόμαστε τους καταναλωτές μας με καλή διάθεση & χαμόγελο.
Στολίζουμε από τώρα τα καταστήματα μας και φροντίζουμε να είναι καθαρά εσωτερικά & εξωτερικά. Αφήνουμε τους χώρους στάθμευσης στο εμπορικό κέντρο ελεύθερους
από τα δικά μας οχήματα για την διευκόλυνση τους. Πνεύμα συνεργασίας από όλους και όχι ανταγωνισμού στα κοινά προβλήματα για να βγούμε όλοι κερδισμένοι.

Καλές Δουλειές ..!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω δράση να ενημερώσουν έγκαιρα τον Σύλλογο μας μέχρι 24.11.2018 ώστε να ετοιμαστεί το διαφημιστικό υλικό, η λίστα με τα δώρα & οι λαχνοί. Η δράση θα ξεκινήσει 3 Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί ημέρα Δευτέρα 31.12.2018.


Πηγή