Εργαστήριο Πολιτισμού στο Βαρθλομιό: Εγκαινιάζεται από τον δήμαρχο Πηνειού, Αλέξη Καστρινό

Ένα στολίδι παραγωγής Πολιτισμού θα παραδοθεί τις επόμενες μέρες στους δημότες του Βαρθολομιού και ολόκληρου του Δήμου Πηνειού. Είναι το Πολιτιστικό Κέντρο ένα πραγματικό κόσμημα για το Βαρθολομιό που θα εγκαινιάσει ο δήμαρχος Αλέξης Καστρινός.

Ο Δημήτρης Βασιλόπουλος πρόεδρος ΝΠ του Δήμου Πηνειού άνοιξε χθες στα τοπικά ΜΜΕ την πόρτα του Πολιτιστικού Κέντρου και έκανε μια ξενάγηση στους δημοσιογράφους.

«Η δύναμη του Δήμου Πηνειού είναι οι άνθρωποί του. Αυτοί που μοχθούν καθημερινά για να ζήσουν τις οικογένειές τους με αξιοπρέπεια, αυτοί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αυτοί που παράγουν πολιτισμό αφιλοκερδώς, αυτοί που διαπρέπουν στο εξωτερικό κ.ο.κ. Δεν είναι ούτε τα ντουβάρια, ούτε οι ποσότητες χαλικιών», δήλωσε ο κ. Βασιλόπουλος και συνέχισε: « Σήμερα όμως είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως ετοιμάζουμε πυρετωδώς για να παραδώσουμε στους συνδημότες μας της Δημοτικής Ενότητας Βαρθολομιού- και όχι μόνο-έναν χώρο πολιτισμού που περίμεναν χρόνια. Το Πολιτιστικό Κέντρο Βαρθολομιού, ένα ακόμα στολίδι του Δήμου μας».

Για την υλοποίηση αυτού του Κέντρου, που πραγματικά μόχθησε ο Δήμαρχος Πηνειού ο Αλέξης ο Καστρινός, αλλά και για όλους όσοι βοήθησαν θα αναφερθεί στα εγκαίνια ή σε κάποια άλλη εκδήλωση ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Ο Δημήτρης Βασιλόπουλος με τους αντιδημάρχους Νίκο Μαφρέδα, Παναγιώτη Θανόπουλο και τον πρόεδρο της ΤΚ Λεωνίδα Μαρίνο

Η πρώτη εκδήλωση

Ο κ. Βασιλόπουλος αναφέρθηκε και στην πρώτη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο:

Από τη μεριά μου προσπάθησα και προσπαθώ να το παραδώσω προς παραγωγή πολιτισμού σε διάφορους φορείς και σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλω πως έχω προγραμματίσει μια πρώτη εκδήλωση με θέμα:

«Αθλητισμός και παιδί» που θα πραγματοποιηθεί στις 15-12-2018 με αξιόλογους ομιλητές. Όπως και το Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης πήρε «φωτιά» με αξιόλογες εκδηλώσεις αυτή την πενταετία που έχω την τιμή να είμαι υπεύθυνος πολιτισμού του Δήμου, κάτι ανάλογο θα συμβεί και γι αυτό το στολίδι του Βαρθολομιού (τουλάχιστον για όσο διάστημα είμαι υπεύθυνος).

Ευχαριστώ όλους εσάς που στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια τις προσπάθειές μας, που παράξατε πολιτισμό, που συμμετείχατε ενεργά στις πολιτιστικές, αθλητικές και περιβαλλοντικές δράσεις μας χωρίς γκρίνιες και κακοπροαίρετες κριτικές, τους εργαζόμενους στον Δήμο Πηνειού ,τους αντιδημάρχους Παναγιώτη Θανόπουλο και Νίκο Μαφρέδα, τον Πρόεδρο Λεωνίδα Μαρίνο και όλους εσάς που ήσαστε σταθερά παρόντες -και όχι ευκαιριακά-όλα αυτά τα χρόνια».

Το αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου


Πηγή