Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της Μελίνας- Η συγκινητική ιστορία της σκυλίτσας που έσωσε, στην Πάτρα, η Πυροσβε […]

Στο σπίτι της επέστρεψε η Μελίνα, η σκυλίτσα που είχε βρει κατάλυμα στις εγκαταστάσεις του παλιού εργοστασίου Μάμος. Χθες το βράδυ στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την Πυροσβεστική η οποία διήρκησε περίπου 2,5 ώρες για τη διάσωσής καθώς είχε εγκλωβιστεί, άγνωστο για πόσες ημέρες, σε μια μάντρα ύψους 4 μέτρων.

Πάτρα: Η Πυροσβεστική διέσωσε σκυλίτσα από μάντρα 4 μέτρων, αλλά αυτή επιμένει… ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανάρτηση η Ελίζα Καλίτση: «Οι πυροσβέστες για μία ακόμη φορά τα έδωσαν όλα. Δεν είναι μόνο ότι έφτασαν αμέσως είναι και ο τρόπος που προσέγγισαν το ζώο που κινδύνευε από έναν πιθανόν λάθος χειρισμό να βρεθεί στο κενό. Η μικρή έφαγε σαν μην υπήρχε αύριο και ήπιε πολύ νερό. Ήταν πραγματικά απεγνωσμένη.

Την αφήσαμε στην περιοχή που πιθανόν να ήταν και πριν. Θα προσπαθήσουμε αύριο να την πιάσουμε να την πάμε στη γιατρό. Το πρώτο βήμα έγινε. Μακάρι να γίνουν και τα επόμενα».

Σήμερα το πρωί φιλόζωοι πήγαν ξανά στο σημείο για να πάρουν την σκυλίτσα ωστόσο εκείνη είχε ανέβει και πάλι στη μάντρα και ήταν και πάλι εγκλωβισμένη αφού δεν μπορούσε να κατέβει. Αφού κατέβηκε και μετά από κινητοποίησης της Ελίζας Καλλίτση επέστρεψε στην οικογένεια της.

Η ιστορία της σκυλίτσας

Η Μελίνα είχε υιοθετηθεί από μία οικογένεια μετά από πέντε δύσκολους μήνες ταλαιπωρίας. Ήταν ιδιαίτερα φοβισμένη και όταν είχε παέι για τα εμβόλια της όμως, ξέφυγε και μπροστά στα μάτια της οικογένειας της, την χτύπησε αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια άρχισε να τρέχει και κανείς δεν κατάφερε να τη βρει. Από τότε πέρασε ένας μήνας και είναι ένα θαύμα καιτο πώς επιβίωσε μόνη και χτυπημένη αλλά και το πώς επέστρεψε στην οικογένεια της.

«Βρήκαμε την Μελίνα μας μετά από εβδομάδες αναζήτησης. Μπράβο στους εθελοντές και τη πυροσβεστική που έστειλαν ακόμα ένα μήνυμα ότι η μάχη για μια καλύτερη κοινωνία είναι εδώ! Σας ευχαριστούμε φωναχτά!» έγραψε στο facebook μέλος της.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    24 Νοεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία