Οι απίστευτες λεπτομέρειες του δίγαμου γιατρού που έκανε fake γάμο κι έλεγε στη “σύζυγο” ότι είναι […]

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τον δίγαμο γιατρό στη Χαλκίδα. Ο γιατρός, αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου της Αθήνας και ταυτοχρόνως διευθυντής σε καρδιολογική μονάδα μεγάλου κρατικού νοσοκομείου της Αθήνας, αποκαλύφθηκε ότι έχει κάνει ψεύτικο πολιτικό γάμο στη Χαλκίδα το 2014 με κουμπάρο μάλιστα συνάδελφό του καρδιολόγο. Ο γιατρός πριν το γάμο στη Χαλκίδα είχε παντρευτεί και απέκτησε παιδιά. Η νόμιμη σύζυγός του και τα τέκνα τους ζουν στην Κρήτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο fake πολιτικός γάμος είναι σε γνώση της πανεπιστημιακής κοινότητας, και έχει δρομολογηθεί ΕΔΕ σε βάρος του.

Όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο γιατρός, αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ, το 2014 είχε κάνει γάμο-μαϊμού στη Χαλκίδα. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του δημαρχείου -υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες-, στις οποίες απεικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, που είναι γνωστοί Χαλκιδέοι. Πουθενά όμως δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του Δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε το γάμο. Πριν λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και η γυναίκα πήγε στη Χαλκίδα, προκειμένου να ζητήσει και να πάρει το διαζευκτήριο από το Δήμο Χαλκιδέων. Οι υπάλληλοι αναζητώντας στα αρχεία του δήμου την τέλεση του γάμου, διαπίστωσαν ότι δεν είχε τελεστεί ποτέ!

Η γυναίκα εξήγησε στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί με το γάμο και ανέφερε ότι ο «σύζυγός» της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, επειδή ήταν μέλος των… μυστικών υπηρεσιών !

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, ποιος άνοιξε το Δημαρχείο της Χαλκίδας, πως στήθηκε ότι αυτή η παράσταση προκειμένου να ξεγελαστεί η γυναίκα και να νομίζει ότι είναι παντρεμένη, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν όλη αυτή την πλάνη, που έκανε μια γυναίκα να πιστέψει ότι είναι παντρεμένη, ενώ στην ουσία δεν ήταν.

*στοιχεία από protothema.gr


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    2 Νοεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία