Η κα Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στη Λευκάδα

Στη Λευκάδα βρίσκεται από το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κα Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου όπου και θα παραμείνει ως την Τετάρτη.

Κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο, που θα διαμείνει την υποδέχτηκαν ο πρώην Βουλευτής Λευκάδας και Διοικητής ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης , o πρώην Νομάρχης Λευκάδας κ. Χρήστος Λάζαρης, ο Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ Λευκάδας κ.Γιώργος Μπουρδάρας και μέλη της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας .

Η κα Κράτσα συνάντηθηκε με πολίτες της Λευκάδας μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου και στη συνέχεια της παρατέθηκε δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της πόλης με παρουσία πολλών στελεχών της Νέα Δημοκρατίας.

Το πρωί της Κυριακής 18 Νοεμβρίου η κα Κράτσα παρακολουθήσε τη Δοξολογία στην Ιερά Μονή Φανερωμένης χοραστατούντος του Ηγουμένου της Μονής κ.κ Νικηφόρου, συνοδεία του Βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιου Καββαδά, του πρώην Βουλευτή Λευκάδας και Διοικητή ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνη και του Πρόεδρου και Αντιπροέδρου της ΝΟ.ΔΕ Λευκάδας κ.κ. Μπουρδάρα Γεώργιου και Άγριου Χρήστου αντίστοιχα.


Πηγή