Η Ναύπακτος είχε τη δική της παρουσία στη έκθεση μαχαιροποιών.Φωτο-Βίντεο

Δείτε απόψε στο ΙΟΝΙΑΝ

Μαχαίρια για όλα τα γούστα
Η 1η έκθεση του συλλόγου Ελλήνων μαχαιροποιών αποτελεί πλέον παρελθόν, καθώς πραγματοποιήθηκε στις 3-4 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου. Το παρών έδωσαν 35 εκθέτες- κατασκευαστές οι οποίοι παρουσίασαν μαχαίρια από όλη την Ελλάδα, από την Κομοτηνή μέχρι την Κρήτη και από τη Σάμο έως τη Λευκάδα.
Στην έκθεση τη δική της παρουσία είχε και η Ναυπακτία, καθώς βρέθηκε μεταξύ των 35 και ο Νικόλαος Ρούσσος, ο οποίος πρόσφατα μίλησε στην «Ε» για τη συγκεκριμένη ενασχόλησή του, παρουσιάζοντας ιδιαίτερες κατασκευές σε κρητικά μαχαίρια.
Κατά την διάρκεια του διημέρου έλαβε χώρα επίδειξη στην τεχνική σφυρηλάτησης, στην τεχνική συντήρησης και ακονίσματος από καταξιωμένους Έλληνες κατασκευαστές. Επίσης στην έκθεση παρουσιάστηκε ο Atlas, ταινιοληαντήρας ελληνικής κατασκευής, από επαγγελματία του χώρου, ενώ δεν έλειψαν επαγγελματίες προμηθευτές υλικών λιάνσεως και μαχαιροποιίας.
«Ήταν μια γιορτή για εμάς τους κατασκευαστές , να δείξουμε ότι ακόμα και μέσα στη κρίση η παράδοση δε θα χαθεί. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην έκθεση, δίνοντάς μας το κίνητρο για του χρόνου να προσπαθήσουμε ακόμα πιο σκληρά, με στόχο να ανεβάσουμε κι άλλο τον πήχη», σημείωσε σε δηλώσεις του στην «Ε» ο Ν. Ρούσσος.

The post Η Ναύπακτος είχε τη δική της παρουσία στη έκθεση μαχαιροποιών.Φωτο-Βίντεο appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή