Η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την αγαπημένη Εθνική ομάδα μπάσκετ!

Η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την αγαπημένη Εθνική ομάδα μπάσκετ! Η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την αγαπημένη Εθνική ομάδα μπάσκετ!

Στους ρυθμούς της αγαπημένης "γαλανόλευκης" ομάδας της καρδιάς μας μπαίνει η Πάτρα.

Η αχαϊκή πρωτεύουσα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Εθνική ομάδα μπάσκετ για τον αγώνα που θα δώσει με τη Γερμανία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, στην Κίνα.

Ο αγώνας θα γίνει στο "Δ. Τόφαλος" στις 30 Νοεμβρίου και το γήπεδο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν, αναμένεται να είναι κατάμεστο από κόσμο. Ήδη τα εισιτήρια ξεκίνησαν να είναι σε κυκλοφορία (διαδικτυακά και στα γραφεία της ΕΣΚΑΗ), με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο από τους Πατρινούς φιλάθλους και όχι μόνο.

Ενδιαφέρον υπάρχει και από το φίλαθλο κόσμο και άλλων κοντινών πόλεων που δεν σκοπεύει να χάσει την ευκαιρία και να έρθει στην Πάτρα για να δει από κοντά τα αστέρια της Εθνικής μας. "Περιμένουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο από κόσμο και σε αυτό ελπίζουμε, ώστε να δείξουμε για ακόμα μία φορά ότι η Πάτρα είναι μια μπασκετική πόλη που αγαπάει την Εθνική της ομάδα και τους παίκτες της" τονίζει ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΣΚΑΗ, Τάκης Τσαγκρώνης, μιλώντας στο patrasevents.gr.

"Είναι άλλωστε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μας που θα κρίνει το ποια θα αναδειχθεί πρώτη στον όμιλο της" προσθέτει. "Η Εθνική μπορεί να έχει πάρει την πρόκριση όμως η πρώτη θέση θα καθορίσει τους αντιπάλους που θα έχουμε στη συνέχεια και από αυτή την άποψη ο αγώνας με τη Γερμανία που θα γίνει στην Πάτρα είναι σημαντικός. Γι' αυτό και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό της Εθνική μας".

Η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την αγαπημένη Εθνική ομάδα μπάσκετ!

Έρχεται μαζί με τους διεθνείς και το βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2019

Η Εθνική Ελλάδος θα έρθει στην Πάτρα στις 27 Νοεμβρίου, ενώ μία μέρα μετά θα φτάσει η αποστολή της Εθνικής Γερμανίας. Αυτό που θα πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι στο γήπεδο του "Δ. Τόφαλος" θα βρίσκεται το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα σηκώσει η ομάδα που θα το κατακτήσει και σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των φιλάθλων.

Μάλιστα, γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και ένας ακόμα χώρος στο κέντρο της Πάτρας, πριν από το παιχνίδι, όπου το βαρύτιμο τρόπαιο θα εκτεθεί και που θα μπορούν οι φίλαθλοι να το θαυμάσουν από κοντά. Πάνω σε αυτό η ΕΟΚ περιμένει την απάντηση της ΦΙΜΠΑ.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της παραμονής του αγώνα θα γίνει πιθανότατα στις 28 Νοεμβρίου στο "Δ. Τόφαλος" και μία… media προπόνηση όπου οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά.

Το βασικό βέβαια που ενδιαφέρει πάνω από όλα τον κόσμο, είναι η νίκη της Εθνικής, σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Μακάρι η Πάτρα να αποδειχθεί γούρικη για την αγαπημένη Εθνική των φιλάθλων.

*Τα εισιτήρια πωλούνται στην τιμή των 10 και των 15 ευρώ.

Η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την αγαπημένη Εθνική ομάδα μπάσκετ! Η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την αγαπημένη Εθνική ομάδα μπάσκετ! Η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την αγαπημένη Εθνική ομάδα μπάσκετ!


Πηγή