Ήττα για τον Προμηθέα Πατρών – Το… φρέντο των Ιταλών ήταν “πικρό” (pics)

Ο νέος είναι ωραίος, αλλά πάντα ο παλιός είναι αλλιώς…

Ο κανόνας αυτός ίσχυσε για τον αγώνα που έδωσε ο Προμηθέας Πατρών στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basket Champions League.

Η Πατρινή ομάδα έδειξε για ακόμα μία φορά την αξία της και ότι αποτελεί από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όμως τα αστέρια της Segafredo Βίρτους Μπολόνια, ήταν αυτά που κατάφεραν να φύγουν από το καμίνι του Δ. Τόφαλος, παίρνοντας τη νίκη, με 85-95.

Η ιταλική ομάδα διατήρησε με την νίκη αυτή το αήττητο που έχει, ενώ ο Προμηθέας Πατρών παραμένει σε επαφή με τις υψηλές θέσεις στον όμιλο του, γνωρίζοντας την δεύτερη ευρωπαϊκή του ήττα.

Ο αγώνας ήταν αρκετά αμφίρροπος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο στο παιχνίδι. Στο τέλος όμως όλα κρίθηκαν στην εμπειρία των Ιταλών που κατάφεραν και πήραν μία διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο, γεγονός που τους χάρισε και το πολύτιμο "διπλό".

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην τρίτη περίοδο ο προπονητής των γηπεδούχου Μάκης Γιατράς αποβλήθηκε από τον πάγκο της ομάδας του και παρακολούθησε το υπόλοιπο της αναμέτρησης από την κερκίδα.

Το γήπεδο ήταν κατάμεστο από κόσμο και η Πάτρα έστειλε για ακόμα μία φορά το δικό της μήνυμα ότι είναι στο πλευρό του Προμηθέα και της αξιόλογης προσπάθειας που κάνει διαδίδοντας τον Πατρινό αθλητισμό και την πόλη μας σε όλη την Ευρώπη.


Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης: 20-27, 39-47, 63-70, 85-95.

Ήττα για τον Προμηθέα Πατρών - Το... φρέντο των Ιταλών ήταν "πικρό" (pics) Ήττα για τον Προμηθέα Πατρών - Το... φρέντο των Ιταλών ήταν "πικρό" (pics) Ήττα για τον Προμηθέα Πατρών - Το... φρέντο των Ιταλών ήταν "πικρό" (pics)


Πηγή