Κέρκυρα: Κοντά στους δικαιούχους των Εργατικών Κατοικιών ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άφρας.

Κοινωνία Κέρκυρα: Κοντά στους δικαιούχους των Εργατικών Κατοικιών ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άφρας.

Δε θα σταθεί εμπόδιο στην αποπεράτωση του έργου των Εργατικών Κατοικιών ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άφρας, εφόσον γίνει βάσει των νόμιμων διαδικασιών και των προδιαγραφών που προβλέπονται.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: «Η θέση του πολιτιστικού συλλόγου Άφρας αναφορικά με το έργο του αποχετευτικού των εργατικών κατοικιών στον Άγιο Ιωάννη και το θέμα που έχει προκύψει της μη αποπεράτωσής του, είναι μια και ξεκάθαρη προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Άφρας επιθυμεί και απαιτεί, να δοθεί άμεση λύση και ξεκάθαρες απαντήσεις στους δικαιούχους για το πότε και με ποιο τρόπο θα ολοκληρωθεί το έργο ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να παραδοθούν οι οικίες στους δικαιούχους. Ο πολιτιστικός σύλλογος Άφρας εφόσον όλες οι διαδικασίες αποπεράτωσης και λειτουργιάς του αποχετευτικού θα λειτουργούν νόμιμα και βάσει όλων των νομίμων προδιαγραφών που ορίζονται από διάφορες διεθνείς αποφάσεις που αφορούν τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον ,δεν θα σταθεί εμπόδιο στην αποπεράτωση του έργου.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Άφρας θεωρεί ότι η ολοκλήρωση του έργου θα δώσει ώθηση στην οικονομία της γύρω περιοχής και κατ επέκταση στο χωριό μας .

Καλούμε, όλους τους αρμόδιους φορείς να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να καταληξουν σε μια κοινή απόφαση ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι συμπολίτες μας δικαιούχοι των κατοικιών».


Πηγή