Κέρκυρα – Λευκίμμη: Καταγγελία Συλλόγου Αλεύχιμον για δολιοφθορά σε αυτοκίνητα.

Αστυνομικό ρεπορτάζ Κέρκυρα – Λευκίμμη: Καταγγελία Συλλόγου Αλεύχιμον για δολιοφθορά σε αυτοκίνητα.

Φωτογραφίες με σπασμένα τζάμια και καθρέπτες από αυτοκίνητα κατοίκων της Λευκίμμης έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα ο Πρόεδρος του συλλόγου Αλεύχιμον Σπύρος Πανδής.

Σύμφωνα με δήλωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, οι δολιοφθορές έγιναν χτες το βράδυ.

Όπως αναφέρει: «Και αυτές είναι οι φωτογραφίες για κάποιους δύσπιστους που μπορεί να βγουν και να πουν ότι σπάσαμε και τα αμάξια μας εχθές στον περιφερειακό. Και ενώ λοιπόν είχε τελειώσει η διαμαρτυρία και αποχωρούσαμε, οι δυνάμεις καταστολής που έφεραν , κύριος Δήμαρχος, κύριος Περιφερειάρχης, με την συνδρομή της κυβέρνησης τους, κινήθηκαν απειλητικά πάνω μας τρέχοντας, βρίζοντας και ρίχνοντας χημικά. Κατευθυνθήκαμε προς τα αυτοκίνητα μας τα οποία ήταν σε απόσταση διακοσίων μέτρων,και όσοι δεν προλάβαμε γιατί υπήρχε συνωστισμός και κίνδυνος ατυχήματος, ιδού και τα αποτελέσματα.

Αλήθεια κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ανώτατοι θεσμικοί πόσο υπερήφανοι είστε για την δημοκρατία που πρεσβεύετε αλλά και την (Δημοκρατία) που φέρατε στο νησί της Κέρκυρας;;; Από πότε η αστυνομία σπάει ιδιωτικές περιουσίες; Είναι και αυτό μέσα στις εντολές που εκτελούν; Και οι οποίες φυσικά εντολές δεν συνάδουν με τα πλαίσια του νόμου και του Συντάγματος!!! Ο αγώνας για ζωή για Δημοκρατία, αξιοκρατία δεν πρέπει να τελειώσει…».

Να σημειώσουμε ότι ακόμα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την Αστυνομια γι αυτό το συμβάν.

Δείτε τις φωτογραφίες.


Πηγή