Κέρκυρα: Νέους υποψήφιους και λογότυπο παρουσίασε η Μερόπη Υδραίου.

Δήμος Κέρκυρας Κέρκυρα: Νέους υποψήφιους και λογότυπο παρουσίασε η Μερόπη Υδραίου.

Το νέο λογότυπο της παράταξης ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ αλλά και 3 νέους υποψηφίους, που προέρχονται από όλο το πολιτικό φάσμα, παρουσίασε σήμερα η υπ. Δήμαρχος κ. Μερόπη Υδραίου, συνοδευόμενη από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της.

Πρόκειται για τον Θεόδωρο Παπαβλασόπουλο, τον Τάσο Καποδίστρια και τον Βασίλη Μελίδη.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο της παράταξης.

«Τρεις νέοι υποψήφιοι, από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας για να αλλάξουμε το νησί μας, για να τερματίσουμε μια παρατεταμένη περίοδο φθοράς, παρακμής, υποχώρησης και υποβάθμισης της Κέρκυρας σε όλα τα επίπεδα» υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η κ. Μερόπη Υδραίου.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Η Κέρκυρα έχει έρθει η ώρα να κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς της με το παρελθόν.
Να κάνει μια Νέα Αρχή. Νέα Αρχή σημαίνει συνεργασία, συνεννόηση, συνένωση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της Κέρκυρας. Η επόμενη μέρα στο νησί μας, πρέπει να είναι μια νέα μέρα. Με περισσότερο φως, χαμόγελο και αισιοδοξία.
Αυτό το οποίο ζούμε στο νησί μας με τα σκουπίδια στους δρόμους, δεν μας αξίζει. Η Κέρκυρα θα λάμψει και πάλι.
Ο Δήμος που κινείται με όρους και ταχύτητες του χθες και έχει διαρρήξει τη σχέση εμπιστοσύνης με τους δημότες του, δεν μας αφορά και δεν έχει μέλλον. Θα τελειώσει εδώ, θα τον τελειώσουν με την ψήφο τους οι πολίτες. Το νέο μας λογότυπο, μια μεγάλη καρδιά που χωράει ανθρώπους από όλα τα κόμματα και τα χρώματα.
Μια μεγάλη καρδιά που αν την κοιτάξει κανείς θα δει δύο χέρια να ενώνονται, χαρακτηριστικό της συνεργασίας και της ενότητας».

Η κ. Υδραίου ανακοίνωσε επίσης ότι είναι ήδη έτοιμες και θα παρουσιαστούν δημόσια, το επόμενο διάστημα, οι προγραμματικές της προτάσεις για:

α)Την Καθαρή Κέρκυρα με ένα νέο μοντέλο για την καθαριότητα και την ανακύκλωση.

β) Την αλλαγή του μοντέλου διοίκησης και λειτουργίας του Δήμου, με το Δήμο Κέρκυρας να επιστρέφει κοντά στους πολίτες.

γ) Την τουριστική προβολή και ανάπτυξη και την προοπτική μετατροπής της Κέρκυρας σε home port για την κρουαζιέρα.

Κλείνοντας η υποψήφια Δήμαρχος κ. Μερόπη Υδραίου τόνισε: «Η καρδιά της Κέρκυρας χτυπάει στους ρυθμούς της Νέας Αρχής, που αποτελεί πλέον πλειοψηφικό και καθολικό αίτημα».


Πηγή