ΚΙΝ.ΑΛ. Κεφαλονιάς και Ιθάκης: «Κοιτάζουμε το αύριο αφήνοντας τους άλλους να ξιφουλκούν στις σκιές του παρελθό […]

Ανακοίνωση απο την Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δημιουργία του ΚΙΝ.ΑΛ. μαζί με τα μέλη , τους φίλους , τους ψηφοφόρους μας , συνεχίζουμε τη πορεία μας προς τα εμπρός,πιστεύοντας στις αρχές της δημοκρατικής παράταξης με σεβασμό στην ιστορία μας και έχοντας το βλέμμα μας στραμμένο προς το μέλλον . Οι 212.000 συνιδρυτές του κινήματος έδειξαν τη δυναμική που έχει ο νέος φορέας μας . Δυναμική που ανησυχεί τους πολιτικούς μας αντιπάλους και για αυτό οι δυνάμεις της συντήρησης εξαπολύουν ολομέτωπη επίθεση εναντίον μας . Ενοχλεί η άρνηση μας στα δήθεν ευρωπαϊκά και προοδευτικά μέτωπα που διχάζουν τον ελληνικό λαό και αποσκοπούν σε μικροκομματικά οφέλη . Ενοχλεί που είμαστε η παράταξη που διαχρονικά πορεύτηκε με γνήσιο πατριωτισμό ενώνοντας τους Έλληνες , δουλεύοντας για τους πολλούς και όχι για τους λίγους .

Κοιτάζουμε το αύριο αφήνοντας τους άλλους να ξιφουλκούν στις σκιές του παρελθόντος . Βγαίνουμε ξανά μπροστά , τώρα που κλείνει ο κυβερνητικός κύκλος μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες της αριστεράς εφαρμόζοντας μια δεξιά αντιλαϊκή πολιτική , υποταγμένη στις εντολές των πιο συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης .

Τσίπρας και Μιτσοτάκης τσακώνονται ποιος είναι ο πιο καλός μαθητής της σχολής λιτότητας του Βερολίνου και των Βρυξελλών. Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και ριζική αλλαγή πολιτικής . Όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια νέα κοινωνική , εθνική συμφωνία . Σε ένα νέο ριζοσπαστικό και προοδευτικό πλαίσιο αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που θα μας οδηγήσει με ασφάλεια στην κανονικότητα . Για αυτό ζητάμε ισχυρή εντολή από το λαό για να εξασφαλίσουμε μια πραγματική προοδευτική και δημοκρατική διακυβέρνηση για τον τόπο μας .

Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ


Πηγή