Λειτουργία Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας στο Αργοστόλι

Πληροφορίες – Εγγραφές

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σε συνεργασία με το Γραφείο Έρευνας Τεχνολογίας και Ανάπτυξης και το Τοπικό Παράρτημα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων (Π.Ε.Δ.-Ι.Ν.) διοργανώνουν και υποστηρίζουν για δεύτερη χρονιά φέτος την λειτουργία του «Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας». Το Εργαστήριο έχει στόχο να φέρει κοντά επαγγελματίες και ερασιτέχνες της ψηφιακής φωτογραφίας για την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών αλλά και για την εκπόνηση φωτογραφικών δράσεων ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για ενήλικες κάθε ηλικίας, ανεξαρτήτως της εμπειρίας τους στο χώρο της φωτογραφίας. Η εγγραφή των μελών του εργαστηρίου γίνεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση net.ped-in.gr.

Ο δεύτερος κύκλος συναντήσεων περιλαμβάνει 5-6 συνολικά συναντήσεις το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής των μελών του Εργαστηρίου. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος».

Ο Οδηγός Συμμετοχής στο «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» θα είναι διαθέσιμος από την ηλεκτρονική διεύθυνση net.ped-in.gr ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση photo [at] ped-in.gr.

Επαγγελματίες φωτογράφοι και έμπειροι ερασιτέχνες που ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν τις γνώσεις τους στις συναντήσεις και να συμμετέχουν στην οργάνωση και λειτουργία του Εργαστηρίου παρακαλούνται κατά την εγγραφή τους να ενημερώνουν το σχετικό πεδίο της φόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση net.pedin.gr.

Το «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» εντάσσεται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων του Δικτύου Έρευνας και Τεκμηρίωσης Ιονίων Νήσων το οποίο υλοποιείται από τους Δήμους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Π.Ε.Δ.-Ι.Ν.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

DPL Kefalonia Afisa


Πηγή