Μεσολόγγι: Εθελοντική αιμοδοσία του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Το Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι , διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Tρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 σε συνεργασία με τους συλλόγους σπουδαστών ΣΔΟ, ΣΤΕΓ-ΤΕ.ΤΡΟ.Δ και τους συλλόγους Εκπαιδευτικού , Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού και Διοικητικού Προσωπικού στην προσπάθεια του να συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα στη χώρα μας και για να ενισχύσει την Τράπεζα αίματός τoυ.

Σας καλούμε να προσέλθετε μαζικά να στηρίξετε έμπρακτα την 16η Εθελοντική Αιμοδοσία του Τ.Ε.Ι που αποτελεί αυταπόδεικτο στοιχείο αλληλεγγύης, συναδελφικότητας, χειραφέτησης και συλλογικού ενδιαφέροντος, αγάπης στη ζωή και τη δημιουργία.

Πιστεύουμε πως η παρουσία και συμπαράσταση σας θα σταθεί πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια αυτή.

Η αιμοληψία θα γίνει από την κινητή μονάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, στο Κτίριο Παλαιάς Διοίκησης στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Τ.Ε.Ι στο Μεσολόγγι από 10:00 μέχρι 14.00.

Σας υπενθυμίζουμε ότι χρήση του αίματος από την τράπεζα του Τ.Ε.Ι μπορούν να κάνουν οι αιμοδότες και οι συγγενείς τους (α΄βαθμού).

Οι κάρτες εθελοντών-αιμοδοτών θα συμπληρώνονται κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Στην αιμοδοσία μπορούν να συμμετέχουν και εθελοντές εκτός της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του ΤΕΙ.

Κατά την αιμοδοσία πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας το ΑΜΚΑ ή την Κάρτα του αιμοδότη.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι στο Μεσολόγγι τηλέφωνο 2631058421 ή στο e-mail: [email protected] .gr

aixmi-news.gr


Πηγή