Να περάσει αλώβητος από το Περιστέρι θέλει ο Ολυμπιακός – Το πλάνο νίκης του Μαρτίνς

Να περάσει αλώβητος από το Περιστέρι θέλει ο Ολυμπιακός – Το πλάνο νίκης του Μαρτίνς

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που θα ξεκινήσει στις 7:00 το απόγευμα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League, αποτελεί τη δυσκολότερη εν Ελλάδι «έξοδο» της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς τη φετινή σεζόν.

Οι Πειραιώτες καλούνται να κερδίσουν για να αυξήσουν στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την ΑΕΚ, να πλησιάσουν στον έναν πόντο τον αποψινό τους αντίπαλο και να μείνουν στο -6 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Έπειτα από τη νέα βαθμολογική απώλεια με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε έμφαση στα τελειώματα των φάσεων.

Ωστόσο, τα πλάνα του Μαρτίνς ανατράπηκαν μετά τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που θα τον κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου τρεις εβδομάδες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το τελευταίο παιχνίδι στο Europa League με αντίπαλο τη Μίλαν στο Φάληρο.

Την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ (ή Τοροσίδη), Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξουν ο Γκιλιέρμε και ο Μπουχαλάκης, ενώ ο Φορτούνης θα αναλάβει χρέη επιτελικού μέσου. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται οι Ναουέλ και Ποντένσε, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Μάνος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Μιράντα, Καμαρά, Νάτχο, Βρουσάι, Φετφατζίδης και Γκερέρο. Έξω έμεινε εκ νέου ο Τουρέ, «φουντώνοντας» τις φήμες για πιθανή αποχώρησή του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ την ίδια ώρα έκαναν την εμφάνισή τους δημοσιεύματα στην Ιταλία περί ενδιαφέροντος της Μίλαν.

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/347695-Na-perasei-alobetos-apo-to-Peristeri-thelei-o-Olympiakos-To-plano-nikes-toy-Martins ΣΠΟΡ

The post Να περάσει αλώβητος από το Περιστέρι θέλει ο Ολυμπιακός – Το πλάνο νίκης του Μαρτίνς appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή