Ο καιρός σήμερα …

Κοινωνία Ο καιρός σήμερα …

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, περιμένουμε την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες οι οποίες ενδεχομένως κατά τόπους θα είναι πυκνές. Παράλληλα, αυξημένες θα διατηρηθούν οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 23 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 26, στην Κεντρική Ελλάδα από 10 έως 26 βαθμούς, στην Ήπειρο από 12 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 27 βαθμούς, στα νησιά του Κεντρικού και Βόρειου Αιγαίου από 15 έως 25 βαθμούς, και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση τοπικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας από βορειοδυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις.

Ο καιρός της Κέρκυρας από τους χάρτες του http://www.meteo.gr/


Πηγή