Ο Οδοντιατρικός Τουρισμός στο Αναπτυξιακό Συνέδριο

Στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Ιονίων Νήσων

Με την ιδιότητα του Προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας θα συμμετάσχω το Σάββατο 24/11/2018 στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Ιονίων Νήσων, στην πρωινή συνεδρία την αφιερωμένη στον Τουρισμό, όπου στο πλαίσιο της συζήτηση στο τέλος των εισηγήσεων, θα ενημερώσω δι ολίγων τους συμμετέχοντες για τις προοπτικές του Οδοντιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κεφαλονιά. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των οργανωτών, δεν βρέθηκε χρόνος για μια κανονική εισήγηση και αυτή εδώ η δημοσίευσή μου έχει σκοπό να πληροφορήσει κάθε ενδιαφερόμενο για την ολιγόλεπτη παρέμβασή μου, καθώς η πληροφορία αυτή δεν προκύπτει από τις επίσημες ανακοινώσεις του συνεδρίου.
Μας ενδιαφέρει να εντάξουμε το θέμα του Οδοντιατρικού Τουρισμού στην ευρύτερη ατζέντα των συζητήσεων για τον Τουρισμό, μας ενδιαφέρει να αναζητήσουμε ιδέες συνεργασίας στον ευρύτερο τουριστικό χώρο, να διεκδικήσουμε την υποστήριξη των θεσμών της πολιτείας στις προσπάθειές μας και να επιδιώξουμε ευνοϊκό για την συμμετοχή των ιατρείων μας νομοθετικό πλαίσιο.
Στην φωτογραφία το Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου στην συνέντευξη τύπου για την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας, στις 20 Μαρτίου στον «Κέφαλο». (Φωτογραφία Νίκου Τσιμάρα, στο βήμα ο Χάρης Πυλαρινός).

Διονύσης Γαρμπής, πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας


Πηγή