Ο Πατρινός Αλέξανδρος Ράπτης συνεχίζει το… βιολί του!

Σε βαρόμετρο για τον Παναθηναϊκό έχει εξελιχθεί ο νεαρός Αλέξανδρος Ράπτης.

Ο Πατρινός αθλητής που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Ολυμπιάδα έχει δικαιώσει με τις εμφανίσεις όσους τον επέλεξαν και συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Στον αγώνα με τον Φοίνικα ο Πατρινός ακραίος πέτυχε 31 πόντους οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στη νίκη, ενώ και στο ματς που ακολούθησε με τον ΠΑΟΚ είχε μία καλή εμφάνιση με 9 πόντους, παρά την ήττα που δέχτηκε η ομάδα του.

Ειδικότερα, στο ματς με τον Φοίνικα όμως ο Αλέξανδρος Ράπτης, έκανε πράγματα και θαύματα και σύμφωνα με τα όσα έγραψαν τα αθηναϊκά δημοσιεύματα για τον 18χρονο ακραίο που τον παρακολουθούν από κοντά, είναι στιγμές που κανείς δεν πιστεύει ότι το παιδί αυτό είναι τόσο μικρό σε ηλικία και έχει αυτόν τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στο τερέν.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός είχε κερδίσει και τον τίτλο του mvp στην 1η αγωνιστική στο ντέρμπι που έδωσε η ομάδα του με τον Ολυμπιακό, παρόλο που οι Πειραιώτες νίκησαν στο ματς. Αναμφίβολα ο Αλέξανδρος Ράπτης είναι το ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού βόλεϊ και θα αποτελέσει τα επόμενα χρόνια τον ηγέτη της εθνικής μας ομάδας. Αρκεί βέβαια να συνεχίσει έτσι, με την ίδια συνέπεια και την προσήλωση που τον διακρίνει.


Πηγή