Ο Θάνος Καρπής για την απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου και Βοηθού Δημάρχου Νίκου Γιαρκιά

Η δήλωση του Δημάρχου Ερυμάνθου, Θάνου Καρπή για την πρόωρη απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου και Βοηθού Δημάρχου Νίκου Γιαρκιά, έχει ως εξής: "Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για την πρόωρη απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου, στενού συνεργάτη και φίλου μου Νίκου Γιαρκιά.

Η αυτοδιοικητική οικογένεια και ο Δήμος Ερυμάνθου αποχαιρετούν έναν άξιο συνάδελφο και φίλο ο οποίος υπηρέτησε τα καθήκοντα του με αφοσίωση, υψηλό αίσθημα ευθύνης και αποτελεσματικότητα.

Ο Νίκος Γιαρκιάς υπήρξε σε όλη του τη ζωή ένας άνθρωπος με βαθιά δημοκρατική συνείδηση, εργατικότητα, μαχητικό πνεύμα και σημαντική αυτοδιοικητική και κοινωνική δράση. Η αγάπη του για τον τόπο του, τον οδήγησε από νωρίς στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, με τον οποίο συνδέθηκε σχεδόν απόλυτα, αρχικά με την ιδιότητα του προέδρου της Τ.Κ. Καταρράκτη και στην συνέχεια του Δημοτικού Συμβούλου, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδημάρχου του πρώην Δήμου Φαρρών και κατόπιν του Δήμου Ερυμάνθου. Δυναμικός, ασυμβίβαστος, διεισδυτικός και ιδιαίτερα διεκδικητικός, με κριτική πάντα ματιά και προσέγγιση και ειλικρινή διάθεση προσφοράς ήταν αποδεκτός από τους δημότες του Δήμου μας ανεξαρτήτως πολιτικής προτίμησης.

Οι συγχωριανοί του και συνολικά οι δημότες του Δήμου Ερυμάνθου τον τίμησαν πολλές φορές με την εμπιστοσύνη τους και την προτίμηση τους και αυτός το ανταπέδωσε υπηρετώντας τον τόπο του με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Ο Δήμος Ερυμάνθου έχασε ένα σημαντικό μέλος του και εγώ έναν αγαπητό φίλο και πολύτιμο συνεργάτη. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.

Εκφράζω στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στην σύζυγο του και τα παιδιά του τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Τέλος και για την απόδοση φόρου τιμής στον εκλιπόντα συνάδελφο θα συνεδριάσει εκτάκτως αύριο το Δ.Σ. του Δήμου Ερυμάνθου, όπου και θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις και καθώς η ισχύουσα νομοθεσία ορίζει".


Πηγή