Ο Βασίλης Χειμαριώτης υποψήφιος για την Περιφέρεια Ι.Ν. με την στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ.

Κοινωνία Ο Βασίλης Χειμαριώτης υποψήφιος για την Περιφέρεια Ι.Ν. με την στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ.

Στην Κέρκυρα βρίσκεται σήμερα ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, μέλος της Κ.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ Χρήστος Πολυζωγόπουλος ο οποίος έχει έρθει ως εκπρόσωπος της επιτροπής ψηφοδελτίων για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η συνάντηση έγινε στο Φαληράκι με τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΚΙΝΑΛ Ιονίων Νήσων, τα μέλη της Κ.Ε. των Ιονίων και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων, προκειμένου να γίνει επιλογή του επικεφαλής του ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο η απόφαση των μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΚΙΝΑΛ Ιονίων Νήσων η οποία ήταν ομόφωνη είναι να στηρίξουν τον Βασίλη Χειμαριώτη ως Επικεφαλής ψηφοδελτίου.

Σε δήλωση για την διαδικασία επιλογής του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για το Κίνημα Αλλαγής, το μέλος της Κ.Ε. του κόμματος Χρήστος Πολυζωγόπουλος ανέφερε: «Είμαστε ο μόνος πολιτικός φορέας που πραγματοποιεί τέτοιες διαδικασίες για την επιλογή στελέχους που θα υποστηριχθεί ως υποψήφιος περιφερειάρχης ή υποψήφια σε όλες τις περιφέρειες. Επιλέξαμε και επιλέγουμε τους Επικεφαλής. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αυτή τη μάχη συγκροτημένα, συντεταγμένα αποτελεσματικά και θα έλεγα αποτελεσματικά και για την ίδια την αυτοδιοίκηση. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι πρέπει να πράξουμε, σχέδιο υπάρχει, προγράμματα θα εξειδικευτούν για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της περιφέρειας. Σε αυτήν την περιφερειακή ανάπτυξη κρίσιμο ζωτικό ρόλο θα παίξουν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες και για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων προτείνουμε στην περιφερειακή μας σύσκεψη να υποστηριχτεί ο γιατρός Βασίλης Χειμαριώτης ένα άξιο στέλεχος και στο επαγγελματικό και στον επιστημονικό χώρο αλλά και στο χώρο της αυτοδιοίκησης μιας και έχει διατελέσει πετυχημένος δήμαρχος. Με ένα καλό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον κ. Χειμαριώτη και με συσπείρωση όλων των δυνάμεών μας που θα δώσουμε και την μάχη των αυτοδιοικητικών και εθνικών εκλογών, πιστεύουμε ότι ο πολιτικός μας φορέας θα παίξει το ρόλο που του αναλογεί στις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις της πατρίδας μας. Εκτιμώ ότι οι υποψήφιοι στους δήμους θα ανακοινωθούν μέσα στο Νοέμβριο. Και η Κέρκυρα θα μπει σε αυτήν την διαδικασία μέσω των νομαρχιακών συνελεύσεων που θα γίνουν και θα καταλήξουμε στον ποιο ή ποια υποστηρίζουμε, ποιο σχήμα δημοτικό για να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα για να έχουμε το στοιχείο αξιοσύνης στο δήμο της Κέρκυρας».


Πηγή