Όχημα του δήμου αδειάζει σκουπίδια στην παράνομη χωματερή μεταξύ των Γηπέδων (φωτο)


Καταγγελία της ΑΚΙΔΑ με φωτογραφία Ντοκουμέντο

Ο φακός συνέλαβε όχημα του Δήμου Δυτικής Αχαιας να αδειάζει σκουπίδια στην παράνομη χωματερή μεταξύ των Γηπέδων στην Κάτω Αχαΐα, σύμφωνα με φωτογραφία που ανέρτησε ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ΑΚΙΔΑ Παναγιώτης Κουναβής, όπου αναλυτικά αναφέρει :

Ιστορίες καθημερινής τρέλας. Ο χώρος του αθλητικού κέντρου του δήμου μας, έχει καταγγελθεί παρά πολλές φορές ότι λειτουργεί ως χωματερή και σκουπιδότοπος.
Αδυνατούσαν επί μήνες να τον περιφρουρήσουν και να απαγορεύσουν την είσοδο.

Γιατί να το κάνουν όμως, αφού δημότες καταγγέλλουν ότι οχήματα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας πολλές φορές έχουν αποθέσει σκουπίδια, κλαριά, και μπάζα.Ήταν θέμα χρόνου να πιάσει φωτιά (σχετικό άρθρο) . Δίπλα αθλητικές εγκαταστάσεις, εργοστασιακές εγκαταστάσεις, αλλά δεν ίδρωσε το αυτί τους.

Αποκορύφωμα: Σήμερα το πρωί και ενώ επί δύο ημέρες καίγονταν σκουπίδια εμφανίστηκε συνεργείο του Δήμου να εναποθέσει κλαριά και σκουπίδια, όπως φαίνεται στη φωτογραφία ,(καλά διαβάσατε). Αφού οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν και σήμερα, ήρθαν τα συνεργεία και τα οχήματα προκειμένου: μπάζα, σκουπίδια και ότι άλλο υπάρχει, όλα μαζί να τα κρύψουν πανικόβλητοι κάτω από το χαλί και συγκεκριμένα, να τα μεταφέρουν πίσω από το κλειστό γυμναστήριο. Θάβουν ανεξέλεγκτα τα σκουπίδια δηλαδή, οπως δείχνει η άλλη φωτογραφία.

Συμπέρασμα : Ανευθυνότητα και ανικανότητα σε όλο τους το μεγαλείο. Τρέξτε τώρα να μας καταγγείλετε πως λαϊκιζουμε και όλη μέρα γράφουμε στο fb.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Όταν ο ίδιος ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας αδειάζει μπάζα στην παραλία


Πηγή