Οδηγίες Καστρινού προς… ναυτιλλομένους – Κρατά το δαχτυλίδι διαδοχής μέχρι νεωτέρας

Δευτέρα βράδυ και τα φώτα του γραφείου του δημάρχου Πηνειού στη Σισίνη είναι ανοικτά. Ο δήμαρχος Αλέξης Καστρινός κάποιες φορές παραμένει για δουλειά στο γραφείο του μέχρι αργά το βράδυ, μέχρι να πάει σπίτι του για να συνεχίσει τη δουλειά, αλλά προχθές ήταν εκεί για να συναντήσει τους συνεργάτες τους στην παράταξη.

Και έφθασαν όλοι εκεί γύρω στις 8 το βράδυ περιμένοντας με ενδιαφέρον να ακούσουν τον επικεφαλής της παράταξης. Και πράγματι τα όσα τους είπε στην παραταξιακή, έχουν ενδιαφέρον .

Να τονιστεί ότι το δημοσίευμα που ακολουθεί στηρίχθηκε σε πληροφορίες από διάφορες πλευρές και επιδέχεται μόνο καλόπιστες παρατηρήσεις.

«Πάλι υποψήφιος»

Η συνάντηση έγινε σε μια στιγμή που ο δήμαρχος Αλέξης Καστρινός ενδιαφέρεται για την κεντρική πολιτική σκηνή και συγκεκριμένα να είναι υποψήφιος με το κόμμα της ΝΔ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση από το κόμμα και αυτό ακριβώς είπε στους συνεργάτες του ο κ. Καστρινός συμπληρώνοντας ότι αν δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος. «Θεμιτές οι φιλοδοξίες όλων σας αλλά εγώ το ξεκαθαρίζω» φέρετε να είπε με ύφος που δεν σηκώνει αμφισβήτηση ο Αλέξης Καστρινός και συνέχισε: «βέβαια όποιος θέλει μπορεί να φύγει από την παράταξη και να διεκδικήσει την δημαρχία».

Κράτησε το δαχτυλίδι

Καθαρός και ξάστερος λοιπόν ο Καστρινός στην συνάντηση της παραταξιακής και κράτησε το «δακτυλίδι της διαδοχής» μέχρι νεωτέρας στο χέρι του με τους επίδοξους και φιλόδοξους προφανώς να σκέφθηκαν εκείνη την ώρα πολλά που όμως δεν εξωτερίκευσαν. Και ήταν τόσο καθαρός που τους είπε ακόμη ότι και στην περίπτωση που κατέβει στις εθνικές εκλογές τον Μάρτιο του 2019 (πιθανός χρόνος εκλογών) ως υποψήφιος βουλευτής και δεν καταφέρει να εκλεγεί (πράγμα απίθανο αλλά κάλπες είναι αυτές) θα επιστρέψει και θα διεκδικήσει την δημαρχία στο Δήμο Πηνειού. Δηλαδή σε απλά ελληνικά μέχρι τον Μάρτιο οι φιλοδοξίες ας μπουν στο …μπαούλο. Αν και η εικόνα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες λίγο πριν, λίγο μετά το 12ο Συνέδριο της ΝΔ.

Γόνιμοι…διάλογοι

Στην παραταξιακή υπήρχαν βέβαια και κάποιοι διάλογοι-γόνιμους τους λένε – μεταξύ μελών που δεν φημίζονται για την αμοιβαία συμπάθεια και εκτίμηση, διάλογοι που απλά επιβεβαίωσαν τα κατά καιρούς φημολογούμενα.

Κατά τις 10 το βράδυ όλα τα μέλη της παράταξης ενωμένα, όπως τους συνέστησε ο Καστρινός, έφυγαν ακολουθώντας ο καθένας το δρόμο του…


Πηγή