Όλοι μαζί για την Κέρκυρα: Συνεχίζεται η ενημέρωση για την ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή και την δημιουργία […]

Περιβάλλον Όλοι μαζί για την Κέρκυρα: Συνεχίζεται η ενημέρωση για την ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή και την δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης.

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίστηκε και σήμερα η ενημέρωση για την ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή και την δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης.

Στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών, παρευρέθησαν εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων, καθώς επίσης, πρόεδροι και μέλη των τοπικών συμβουλίων, από τις περιοχές Μπαρμπάτι, Νησάκι, Γυμάρι, Σινιές και Κασσιώπη. Συμμετείχε επίσης και εκπρόσωπος του συλλόγου Ερημίτης Πλους Περιβαλλοντική Προστασία Ακτίων Β.Α. Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κίνησης ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Σπύρο Νεράτζη: «σε μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Σπύρο Καλούδη και τον εκπρόσωπο του Όλοι μαζί για την Κέρκυρα, Σπύρο Νεράντζη , για την μόνη λύση που θα μας οδηγήσει στην αλλαγή της δραματικής κατάστασης που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια. Εκπρόσωποι της Γωνίας ανακύκλωσης από τις Σινιές , εξήγησαν τον τρόπο επιτυχημένης λειτουργίας της Γωνίας και μοιράστηκαν μαζί μας την εμπειρία και τα οφέλη της εφετινής καλοκαιρινής προσπάθειας τους. Επίσης ο πολιτιστικός σύλλογος Νησακίου, μας ενημέρωσε ότι βρήκε τον απαραίτητο χώρο και πολύ σύντομα ξεκινάει με την δική του Γωνία. Είμαστε σίγουροι ότι και οι υπόλοιποι δεν είναι μακριά. Όλοι φύγαμε με την βεβαιότητα, ότι με την συνεργασία όλων μας, η επόμενη χρονιά θα είναι εντελώς διαφορετική. Τους ευχαριστούμε όλους».


Πηγή