Ώρες αναμονής στο κτίριο της ΔΕΗ στην Πάτρα – Τι καταγγέλλει γνωστός επιχειρηματίας

Νέα καταγγελία για τα όσα συμβαίνουν στο κτίριο της ΔΕΗ, έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες.

Γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας, μιλώντας στο patrasevents.gr, αναφέρεται στη μεγάλη αναμονή και ταλαιπωρία που υπέστη όταν έσπευσε στο κτίριο στην Ακτή Δυμαίων, για να εξυπηρετηθεί.

Μάλιστα, ο Σ.Μ. έχει πολύ συχνά επαφές με την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, αφού είναι ιδιοκτήτης καλοκαιρινού μαγαζιού, για το οποίο απευθύνεται στην υπηρεσία για σύνδεση και διακοπή ρεύματος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, πηγαίνοντας σήμερα λίγο πριν τις 12:30 να εξυπηρετηθεί, πήρε τον αριθμό 174 και το νούμερο που εξυπηρετούνταν εκείνη τη στιγμή ήταν το 84. Όπως καταλαβαίνετε, κάποιος που δεν έχει πάει από τις 07:30 το πρωί που ανοίγει η ΔΕΗ, είναι καταδικασμένος να μην εξυπηρετηθεί εκείνη την ημέρα.

Γιατί όταν υπάρχει ένα ταμείο, να εξυπηρετήσει τόσο κόσμο, η υπόθεση είναι χαμένη. Πόσα άτομα από τα 93 που ήταν μπροστά από τον επιχειρηματία, νομίζετε, θα προλάβαιναν να κάνουν τη δουλειά τους, μέχρι να πάει η ώρα 14:00, που η υπηρεσία κλείνει;

Άγνωστο… όπως άγνωστος ήταν και ο χρόνος αναμονής για τον Σ.Μ., όταν πήρε το χαρτάκι στα χέρια του.

Ώρες αναμονής στο κτίριο της ΔΕΗ στην Πάτρα - Τι καταγγέλλει γνωστός επιχειρηματίας Ώρες αναμονής στο κτίριο της ΔΕΗ στην Πάτρα - Τι καταγγέλλει γνωστός επιχειρηματίας


Πηγή