«Ως εδώ και μη παρέκει»

«Ως εδώ και μη παρέκει»

Δεν είναι πια μυστικό ότι η διοίκηση της ΑΕΚ έχει σφόδρα ενοχληθεί από την συμπεριφορά μερίδας των οργανωμένων οπαδών της, που μέχρι στιγμής της έχει στοιχίσει μια βαριά τιμωρία στην Ελλάδα, με αφαίρεση βαθμών και αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και μια επικείμενη ποινή σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπου και εδώ ελλοχεύει κίνδυνος αποκλεισμού της έδρας της.

Με δεδομένο μάλιστα ότι η «Ένωση» είναι υπότροπη, δεν αποκλείεται τούτο να βαρύνει σημαντικά κατά την ακροαματική διαδικασία, στις 22 του μήνα. Και επειδή το πράγμα αντί να εκτονώνεται μοιάζει να εκτρέπεται άσχημα σύμφωνα με την «Real News» η ΠΑΕ θ’ αντιδράσει άμεσα, μέσω δια ζώσης επαφής με εκπροσώπους του συνδεσμιακού κινήματος.

Στην ανοιχτή αυτή κουβέντα, πάντα βάσει της ίδιας πηγής, θα τους καταστεί απολύτως σαφές πως «ως εδώ και μη παρέκει, δεν γίνεται η ομάδα να συνεχίσει να πληρώνει παραβατικές συμπεριφορές, που την πληγώνουν και στην τσέπη, και στη βαθμολογική της ανέλιξη». Και πως την επόμενη φορά που θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο, θα παρθούν σκληρά μέτρα, που θα φτάσουν μέχρι τον οριστικό εξοβελισμό από το γήπεδο εκείνων που προκαλούν επεισόδια, πλήττοντας καίρια την εικόνα και το κύρος της εταιρείας.

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/346277-Os-edo-kai-me-parekei ΣΠΟΡ

The post «Ως εδώ και μη παρέκει» appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή