Πανταζής Χρονόπουλος: «Αν κάποιοι φαντάζονται ότι οι εκλογές κερδίζονται από τα απόνερα, πλανώνται»

Η πολιτική πολλές φορές έχει διαφορά από τους πολιτικούς. Ειδικά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο λαός και οι πολίτες γνωρίζουν και ξέρουν. Έχουν τους εκπροσώπους δίπλα τους. Έχουν προσωπική άποψη και εκδηλώνουν την αγάπη τους ή την δυσαρέσκειά τους. Έχω την τύχη να δέχομαι τη χαρά του λαού τέσσερις φορές, και συνεχίζω για την επόμενη.

Έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές και δώσαμε και δίνουμε μάχη.

Στην πολιτική ο μόνος κριτής είναι ο λαός. Αυτός είναι που δίνει τη δύναμη στον πολιτικό.

Αλλά εγώ δεν είμαι πολιτικός. Δεν κάνουμε πολιτική για την πολιτική αλλά, μέσα από το λαό. Ο πρόεδρος των Ταξιαρχών κος Θάνος, επέλεξε να κάνει πολιτική για τον εαυτό του. Επέλεξε την πολιτική της συναλλαγής.

Η αλήθεια είναι μία και αδιαμφησβήτητη. Πολιτική για τον εαυτό του δεν γίνεται αποδεκτή. Όχι τώρα, από την αρχή αυτής της παράταξης.

Από πού ανεξαρτητοποιείτε ο κος Θάνος, όταν έχει διαγραφεί ήδη, εδώ και ένα χρόνο, με ομόφωνη απόφαση της παράταξης;

Αριθ. πρακτικου 1/03/2017, αριθμ. Πρωτ. 1233/05-02-2018

Ανεξαρτητοποίηση στη διαγραφή, δεν υπάρχει.

Πυροτεχνήματα για προσωπικούς λόγους. Πολιτική αγυρτεία και γυρολόγοι δεν μας χρειάζονται. Αν κάποιοι φαντάζονται ότι οι εκλογές κερδίζονται από τα απόνερα, πλανώνται.

Η παροιμία λέει «κοντός ψαλμός… αλληλούια»

Ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ζαχάρως

Και επικεφαλής της «ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ»

Πανταζής Χρονόπουλος

H ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Σήμερα Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, στη Ζαχάρω, στο κτήριο του Πνευματικού Κέντρου, συνήλθε η «Δυναμική Πρωτοβουλία» και συζήτησε διεξοδικά το κάτωθι θέμα:

‘‘ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ’’

Αποφασίζουμε:

Η πλειοψηφούσα παράταξη «Δυναμική Πρωτοβουλία»του Δήμου Ζαχάρως, αποφάσισε ομοφώνως την διαγραφή του εκπροσώπου της Κοινότητας Ταξιαρχών, Θάνο Ιωάννη, συμφώνως με το άρθρο 80 του νόμου 3852/2010, τις παραγράφους και τις συμπληρωματικές διατάξεις του κώδικα, διότι:

  1. Προέβη σε μηνυτήριες αναφορές, κατά της ΔΕΥΑΖ και της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, χωρίς ουδεμία ενημέρωση της προϊσταμένης αρχής.
  2. Προέβη σε αυθαίρετη αλλαγή των κλειδαριών στο κοινοτικό γραφείο, σχολείο και καφενείο, χωρίς ουδεμία ενημέρωση της προϊσταμένης αρχής.
  3. Προέβη σε αυθαίρετες παρεμβάσεις, στα αντιπλημμυρικά έργα της περιοχής, τα οποία δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα σε παρακείμενες ιδιοκτησίες, με αποτέλεσμα την οργή των ιδιοκτητών καθώς και στο οδικό δίκτυο με αποτέλεσμα την παρακώλυση της εύρυθμης λειτουργίας:

α) στην Διασταύρωση του δρόμου Θολού- Εθνική Οδός

β) στη θέση Κρυάκουρο, αυθαίρετη κατάργηση σωλήνας, η οποία δεχόταν όμβρια ύδατα, η οποία ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα οι κείμενες ιδιοκτησίες να πληγούν από την διοχέτευση των υδάτων.

  1. Προέβη σε Δημόσιες δηλώσεις, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εναντίων του Δημάρχου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Αντιδημάρχων καθώς και εναντίον στη πλειοψηφούσα παράταξη, χωρίς καμιά ενημέρωση και διάλογο όπως αρμόζει στον ρόλο του και συμφώνως με τις υποχρεώσεις του που απορρέουν από το νόμο.

Ως εκ τούτου ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Ταξιαρχών διαγράφεται ομοφώνως.

Για την «Δυναμική Πρωτοβουλία», οι αιρετοί:

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως

Νικόλαος Φάμελος

Βηλαράς Δημήτριος Κυριακόπουλος Βασίλειος

Γαλάνη Αθηνά Νεοφώτιστος Παναγιώτης

Γκόγκας Παναγιώτης Πόθος Επαμεινώνδας

Καψής Κων/νος Μάντεσης Χρήστος

Κλημαντίρης Γρηγόριος Σκαλτσάς Γεώργιος

Κόσσυφας Δημήτριος Θεοδωρόπουλος Ιωάννης

Κουκλαμάνης Ανδρέας Κατσιάρα Δήμητρα

Κρέσπης Γεώργιος Τριπύλας Παναγιώτης

Λαμπρόπουλος Αναστάσιος Στολάκης Βασίλειος

Λαμπρόπουλος Νικόλαος

Μπάμης Γεώργιος

Τριγάζης Γεώργιος

Χαραλαμπόπουλος Νικόλαος


Πηγή