Παρεμβάσεις στην δημοτική ενότητα Οινιάδων (ΦΩΤΟ)

Γήπεδο Γουριάς

Τον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα φιλοξένησε την προηγούμενη εβδομάδα το ανακαινισμένο γήπεδο της τ.κ. Γουριάς, μετά τις απαραίτητες παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στον αγωνιστικό αλλά τους υπόλοιπους βοηθητικούς χώρους. Ειδικότερα, στο γήπεδο της Γουριάς έγινε φύτευση νέου χλοοτάτητα, καθώς επίσης αντικατάσταση των φθαρμένων εγκαταστάσεων των αποδυτηρίων. Σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Γ. Παπαδόπουλος ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής ομάδας «Εθνικού» Γουριάς, για την πολύτιμη συμβολή στην συντομότερη ολοκλήρωση του έργου. Παράλληλα, στο ίδιο τοπικό διαμέρισμα ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία, περιλαμβάνοντας τσιμεντοστρώσεις σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Επέκταση Ηλεκτροφωτισμού Μάστρου

Με την επέκταση του ηλεκτροφωτισμού στην τ.κ. Μάστρου συνεχίζονται οι παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας. Οι εργασίες που πραγματοποιούνται μπροστά από τον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου, περιλαμβάνουν τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων με χρήση φωτισμού νέας τεχνολογίας. Σημειώνεται ότι στην ίδια τοπική κοινότητα θα συνεχισθούν οι εργασίες συντήρησης και κατασκευής αγροτικής οδοποιίας (τσιμεντοστρώσεις) μόλις επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Τσιμεντοστρώσεις στο Νεοχώρι

Παρεμβάσεις προκειμένου ν’ αποκατασταθούν φθορές στο οδόστρωμα που προέκυψαν μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα, πραγματοποιούνται στο Νεοχώρι Οινιαδών. Οι εργασίες αφορούν τσιμεντοστρώσεις μπροστά από το Νηπιαγωγείο Νεοχωρίου, σε δρόμο δίπλα σε αρδευτικό κανάλι και στη Μαγούλα.Σημειώνεται πως τσιμεντοστρώσεις αγροτικής οδοποιίας έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν σε Κατοχή, Λεσίνι και Πεντάλοφο.

Ημερίδα Αστρονομίας και Αστροβραδιάς στο Αγρίνιο


Πηγή