Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου «Διαδρομές Παράλληλες», στο Αγρίνιο

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου με τίτλο «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ». Η εκδήλωση έγινε στην παλαιά αγορά Αγρινίου, ημέρα Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, στις 7 το απόγευμα, με μεγάλη προσέλευση κοινού. Την οργάνωση είχαν: η Λέσχη Ανάγνωσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου, οι εκδόσεις Γαβριηλίδης και το βιβλιοπωλείο «Βιβλιοτρόπιο».

Χαιρετισμό απηύθυναν: ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, η αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Μαρία Παπαγεωργίου, η πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αγρινίου κ. Μαίρη Χρυσικοπούλου , ενώ ο κ. Κανής διάβασε χαιρετισμό της προέδρου των εν Αθήναις Αγρινιωτών Μόλλης Βότση. Για το βιβλίο μίλησαν οι φιλόλογοι : 1)Κωσταντίνα Σκανδάλου – Κορδολαίμη που με powerPoint αναφέρθηκε στην ποίηση γενικά, στο συγγραφικό έργο της κ. Λιβιτσάνου και τη θεματολογία του «Διαδρομές παράλληλες» και 2)Ηρώ Καλέση που υπέβαλε στη δημιουργό καίριες και εύστοχες ερωτήσεις και έδωσε τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να τη γνωρίσουν καλύτερα. Την εκδήλωση συντόνισε ο εκδότης Νικόλαος Κανής και έκλεισε η κ. Λιβιτσάνου.

Σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη παραβρέθηκαν :ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, η αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Μαρία Παπαγεωργίου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Πινακοθήκης Αγρινίου κ. Χρήστος Γαρουφαλής, η πρόεδρος του φιλολογικού και λογοτεχνικού ομίλου «Κωσταντίνος Χατζόπουλος» κ. Βασιλική Μαραγιάννη, η πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αγρινίου κ. Μαίρη Χρυσικοπούλου, ο πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας κ. Σπύρος Παπαδήμας και πάρα πολλοί φίλοι της Ποίησης και του βιβλίου γενικότερα.


Πηγή