Πάτρα: Αποχωρούν από την Αποκεντρωμένη οι συμβασιούχοι του Δήμου

Αποχωρούν από τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Περιφερειακής Διοίκησης στην Πάτρα, οι εργαζόμενοι με 8μηνη σύμβαση εργασίας στον Δήμο Πατρέων, οι οποίοι πέρασαν το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο κατάληψης διαμαρτυρίας που έκαναν. Οι εργαζόμενοι ζητούν την ανανέωση των συμβάσεών τους που λήγουν και ταμείο ανεργίας για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Στο πλευρό τους είναι η Δημοτική Αρχή, στηρίζοντας τον αγώνα τους.

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων, αναφέρονται τα εξής:

«Συνάδελφοι έγινε η συνάντηση που μας είπαν μεταξύ της υπουργού Αχτσιόγλου , του υφυπουργού κ. Χαρίτση και της ΠΟΕΟΤΑ , εκεί δεν πάρθηκε απόφαση ,δεν τέθηκε το θέμα εκεί αλλά θα τεθεί σε σύσκεψη που θα γίνει στο υπουργείο εργασίας.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να λήξουν την κινητοποίηση τους στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας, εκτιμάμε ότι η κινητοποίησή μας ήταν πετυχημένη να μας δώσουν μια απάντηση, καλούμε όλους τους συναδέλφους στα οκτάμηνα αύριο Τετάρτη 28 Νοέμβριο να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στο εργατικό κέντρο Πάτρας 10:30 και μετά το πέρας της πορείας θα ακολουθήσει γενική συνέλευση όπου θα αποφασιστεί πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι με άλλες μορφές αγώνα , δεν αποδεχόμαστε τίποτε ως μοιραίο , ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε με αγώνες !

Κανένας εργαζόμενος μόνος του , όλοι μαζί μια γροθιά διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν!»


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    27 Νοεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία