Πάτρα: Η Παναχαϊκή στο Δημοτικό Σχολείο του Σουλίου

Το 9ο Δημοτικό Σχολείο στο Σούλι Πατρών, επισκέφτηκε την Τρίτη αντιπροσωπεία της Παναχαϊκής αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές, Βασίλη Σούλη, Ηλία Πολίμο και Γιώργο Μουστακόπουλο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: "Μαζί τους ήταν η κ. Αμαλία Γουδέβενου, Υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Τάκης Κυριακόπουλος και ο συνεργάτης προπονητή Ηλίας Κυριακίδης.

Τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής του σχολείου κ.Ηλίας Γκοτσόπουλος, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι μαθήτριες και οι μαθητές.Μοιράστηκαν αναμνηστικά φούτερ της ομάδας μας και 10 προσκλήσεις για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Τα παιδιά παρακολούθησαν βίντεο με την πορεία της ομάδας, από τη δημιουργία της έως και σήμερα. Οι παίχτες μας μοίρασαν αυτόγραφα. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ευχαριστεί τον Διευθυντή, το εκπαιδευτικό προσωπικό, καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριες του 39ου Δημοτικού, για την θερμή υποδοχή και την ζεστή ατμόσφαιρα. Τους περιμένουμε σε κάθε αγώνα της ομάδας μας".

Πάτρα: Η Παναχαϊκή στο Δημοτικό Σχολείο του Σουλίου


Πηγή