Πάτρα: Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Ρομποτικής (pics)

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, από τις 17:00 έως τις 21:00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Διευθυντής του ΣΔΕ Πάτρας κ. Ανδρέας Ζέρβας, οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι του σχολείου παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ημερίδα με τίτλο «Κατασκευή ρομπότ με χρήση Arduino και ανοιχτών τεχνολογιών – Open ROBODINO 2018», που απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές/φοιτητές όλων των βαθμίδων της περιφέρειας της Δ. Ελλάδας, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τη Ρομποτική με χρήση Ανοιχτών Τεχνολογιών.

Στην ημερίδα συμμετείχε και ο εκπαιδευτικός του σχολείου μας κ. Βασίλειος Νταλούκας με την παρουσίαση: «Σεμιναριακά μαθήματα γνωριμίας Arduino».

Επίσης, έγινε ενημέρωση για τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής Ανοικτών Τεχνολογιών του ΕΕΛΛΑΚ (https://robotics.ellak.gr/) που διοργανώνεται από 26 Ανώτατα Ακαδημαϊκά ιδρύματα, Ερευνητικά Κέντρα και φορείς από όλες τις Περιφέρειες.

Πάτρα: Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Ρομποτικής (pics) Πάτρα: Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Ρομποτικής (pics) Πάτρα: Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Ρομποτικής (pics) Πάτρα: Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Ρομποτικής (pics)


Πηγή