Πάτρα:Εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου

"Η Δικαιοσύνη υπηρετεί τους πολίτες και κατά συνέπεια την κοινωνία. Ο προσανατολισμός της λειτουργίας της Δικαιοσύνης πρέπει να είναι προς μία ταχεία και δίκαιη δίκη. Η ταχύτητα δεν μπορεί να λειτουργεί εις βάρος της δίκαιης δίκης. Άρα, ο εκσυγχρονισμός της Δικαιοσύνης πρέπει να αποσκοπεί στην αντιμετώπιση της ταχύτητας της απονομής της με παράλληλη διασφάλιση όλων των δικαιωμάτων των πολιτών για την παροχή έννομης προστασίας". Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣΠ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΥΠΑΣ
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών προσκαλεί τους πολίτες της Πάτρας στην δίωρη συνεδρία με θέμα: «Ο Εκσυγχρονισμός της Δικαιοσύνης και των Νομικών Υπηρεσιών προς όφελος της Κοινωνίας» το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018, ώρα 10:30 – 12:30, στο ξενοδοχείο Αστήρ (αίθουσα 3).
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αθανάσιος Ζούπας, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών ΟΜΙΛΗΤΕΣ
Κωνσταντίνος Καραγκούνης, Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Αιτωλοακαρνανίας, πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης, Δικηγόρος «Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη E-Justice: Ένας μοχλός βελτίωσης της λειτουργίας και της πρόσβασης στη Δικαιοσύνη, αλλά και τρόπος ενίσχυσης της εμπιστοσύνης του πολίτη προς αυτήν. Που βρισκόμαστε;» Γεώργιος Τσόγκας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κορινθίας, Δικηγόρος «Η αναβάθμιση της Δικαιοσύνης υπό το πρίσμα των νέων τεχνολογικών μέσων» Γεώργιος Τσίρης, Β΄ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών «Δίκαιο και Επιχειρηματικότητα»


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    22 Νοεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα