Περιπέτεια για οικογένεια από τον Πύργο σε αεροδρόμιο

Μια μικρή περιπέτεια έζησαν χθες οι επιβάτες της πτήσης Αθήνα-Πράγα, αφού κατά τη διάρκεια που βρίσκονταν στον αέρα ένας από τους κινητήρες του αεροπλάνου τέθηκε εκτός λειτουργίας, προκαλώντας τον ανάλογο φόβο σε όλους. Εξαιτίας αυτού, κρίθηκε αναγκαία η προσγείωση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ομαλά ξεκίνησε η πτήση της εταιρείας AEGEAN από Αθήνα προς Πράγα. Κατά τη διάρκειά της όμως, μια βλάβη σε έναν κινητήρα υποχρέωσε το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Απόλυτα λογικό ήταν οι περίπου 250 επιβάτες της εταιρίας να βιώσουν αισθήματα άγχους και φόβου μέχρι το εναέριο μέσο να ολοκληρώσει την αναγκαστική του προσγείωση. Ανάμεσα στους επιβάτες ωστόσο, βρίσκονταν και πολίτες από την Ηλεία, που μετά την περιπέτειά τους ενημέρωσαν οικογένεια, φίλους και γνωστούς για την ακεραιότητα της υγείας τους μέσω τηλεφώνων ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Παρά την τροπή αυτή που πήρε η πτήση, το προσωπικό της εταιρείας AEGEAN καθησύχαζε καθ’ όλη τη διάρκεια μέχρι και την προσγείωση τους επιβάτες της, ενώ φρόντισε στη συνέχεια να έχουν άψογη εξυπηρέτηση και να καλυφθεί οποιαδήποτε ανάγκη τους. Επιπλέον, η εταιρεία αποφάσισε να χαρίσει σε όλους της τους επιβάτες δωρεάν ακόμα ένα ταξίδι, για λόγους ψυχικής οδύνης. Στη συνέχεια η εταιρεία χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση, φρόντισε ώστε οι 250 επιβάτες να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους δίχως περαιτέρω καθυστέρηση και με ασφάλεια.


Πηγή