Πύργος: «Έφυγε» ο Παναγιώτης Αργυρόπουλος

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε χθες από τη ζωή ο Παναγιώτης Αργυρόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Πύργου και του Πανηλειακού.

Τα αίτια του θανάτου του ήταν παθολογικά. Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν κλινήρης στο σπίτι του, ενώ η κατάσταση του επιδεινώθηκε τις τελευταίες μέρες. Οι οικείοι τον μετέφεραν την προηγούμενη εβδομάδα στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου χθες το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

Ευγενικός και καλοσυνάτος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Πύργου. Έντιμος βιοπαλαιστής με δημοκρατικές αρχές και αξίες, δούλεψε σκληρά για να αναθρέψει τα τρία του παιδιά, έχοντας πάντα στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο Σταυρούλα Τσουκαλά. Ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννης Αργυρόπουλος , πολιτικός μηχανικός, είναι Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου από το 2007, έχοντας διατελέσει κατά το παρελθόν αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Σταδίου, ενώ την τελευταία τετραετία είναι γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Απέκτησε δύο ακόμη παιδιά την Ελένη, ηλεκτρολόγο μηχανικό και το Μαρίνη ιδιωτικό υπάλληλο, ενώ είχε την ευτυχία να γνωρίσει τέσσερα εγγόνια, το Θανάση, το Νίκο, τον Παναγιώτη και τη Σταυρίνα, τα οποία υπεραγαπούσε.

Η μεγάλη αγάπη του Παναγιώτη Αργυρόπουλου ήταν το ποδόσφαιρο. Ήταν επι σειρά ετών από τα βασικά στελέχη του Εθνικού Πύργου, ενώ όταν συγχωνεύθηκε με την ΑΕΚ Πύργου το 1957 και ιδρύθηκε ο Πανηλειακός ήταν από τους παίκτες που εντάχθηκαν στο νέο σύλλογο.

Η κηδεία του Παναγιώτη Αργυρόπουλου θα τελεστεί σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων στο Α’ Κοιμητήριο του Πύργου.

Η εφ. «Πατρίς» εκφράζει στην οικογένεια του θερμά συλλυπητήρια.


Πηγή