Σειρά συναντήσεων του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη με φορείς της Αμφιλοχίας (ΔΕΙΤ […]

Την Αμφιλοχία επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης όπου αρχικά συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας κ. Κοιμήση με τον οποίον είχαν ευρεία συζήτηση για τα θέματα της αυτοδιοίκησης αλλά και για τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Αμφιλοχίας.

Ακολούθως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας είχε μια εξίσου παραγωγική συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμφιλοχίας κ. Λιάπη και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών Αμφιλοχίας κ. Αυγερινό, με τους οποίους συζήτησαν ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της Αμφιλοχίας καθώς και οι σχετικές υποστηρικτικές πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να έχουν αναληφθεί από την Περιφέρεια.

Η επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας στην περιοχή συνεχίστηκε με μια στάση στην Ι.Μ. Γεννήσεως Θεοτόκου Ρέθα, όπου ο κ. Φαρμάκης είχε εκτενή συζήτηση με την Ηγουμένη Φιλοθέη, η οποία του εξέθεσε το πολύτιμο πνευματικό έργο της αλλά και τις άοκνες προσπάθειές της για την κτιριακή αναβάθμιση της ιστορικής Μονής του Βάλτου.

Τέλος, πριν την ολοκλήρωση της επίσκεψής του, ο κ. Φαρμάκης συναντήθηκε με στελέχη της ΔΗΜ.ΤΟ. Αμφιλοχίας.

farmakis-amfiloxia (4)

farmakis-amfiloxia (1)

farmakis-amfiloxia (2)

farmakis-amfiloxia (3)


Πηγή