Στα ίχνη των δραστών της στυγερής δολοφονίας στη Νότια Κέρκυρα – Νέες εξελίξεις. (Φωτ.)

Αστυνομικό ρεπορτάζ Στα ίχνη των δραστών της στυγερής δολοφονίας στη Νότια Κέρκυρα – Νέες εξελίξεις. (Φωτ.)

Πλησιάζουν στην διαλεύκανση του στυγερού εγκλήματος με θύμα έναν 63χρονο Αλβανό στην περιοχή Δραγωτινά, οι έρευνες που διεξαγάγει γ Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήδη έχουν προσαχθεί διάφορα άτομα φερόμενοι ως ύποπτα, ενώ φως στο μυστήριο της δολοφονίας του άτυχου άντρα ενδεχομένως να ρίξουν και οι μαρτυρίες από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής των Σπαρτερών όπου διέμενε, επρόκειτο για ένα ήσυχο και εργατικό άτομο που δεν είχε προκαλέσει αντιπάθειες ούτε είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές.

Ο άντρας φέρει τραύματα από τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς με καραμπίνα, ενώ νεότερα στοιχεία αναμένονται αύριο με την έκθεση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας. Οι Αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και το γεγονός να έγινε σε άλλο σημείο η δολοφονία και να μεταφέρθηκε εκεί.

Σημειώνουμε ότι το θύμα είχε φύγει χθες το πρωί από το σπίτι του, δεν επέστρεψε και οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνιση του τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σήμερα το πρωί πολίτης εντόπισε το πτώμα στην άκρη του δρόμου μεταξύ Δραγωτινών και Σπαρτερών και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Η έρευνα διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.

*Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα του 63χρονου.


Πηγή