Στα «πράσα» από τη σύζυγό του, πιάστηκε μεγαλογιατρός στην Αιτωλοακαρνανία

Στα πράσα από την σύζυγό του πιάστηκε μεγαλογιατρός στην Αιτωλοακαρνανία, την ώρα που βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με ασθενή του.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του γιατρού τον τσάκωσε με την κατά 31 χρόνια μικρότερη ερωμένη του, η οποία μάλιστα είναι χήρα με δύο παιδιά και κόρη παπά.

Σύμφωνα με την Espresso, o 59χρονος γιατρός που είναι γνωστός στην Αιτωλοακαρνία είναι παντρεμένος με ενήλικα παιδιά, ενώ το μυστικό του «ξεσκεπάστηκε» πριν λίγους μήνες.

Όλα άρχισαν όταν η 55χρονη σύζυγός του αντιλήφθηκε αλλαγή στη συμπεριφορά του άντρα της, που τον τελευταίο καιρό ήταν αφηρημένος, απαντούσε απότομα στις ερωτήσεις της και αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι μετά το ιατρείο.

Η γυναίκα άρχισε να έχει υποψίες από κάποιες κλήσεις που είχε ο σύζυγός της στις οποίες για να απαντήσει έβγαινε στο μπαλκόνι.

Όμως και κάποια γραπτά μηνύματα που έστελνε μέσα στη μαύρη νύχτα νομίζοντας πως όλοι κοιμούνται την έκαναν να τον παρακολουθήσει η ίδια.

Ένα πρωί που ο 59χρονος δεν είχε ιατρείο ούτε νοσοκομείο, είπε στη γυναίκα του ότι είχε δουλειά στην τράπεζα και ενδεχομένως να αργούσε, γιατί υπήρχε πιθανότητα να δει κάποιους φίλους του.

Η 55χρονη όταν εκείνος έφυγε, τον ακολούθησε προσπαθώντας να μην την αντιληφθεί.

Ο άντρας της πήγε γραμμή στο ιατρείο του και όχι σε κάποιο τραπεζικό υποκατάστημα, όπως της είχε πει. Τον άφησε να ανέβει και περίμενε απέξω περίπου είκοσι λεπτά, μήπως μπει και κάποιος άλλος. Όταν είδε ότι δεν ανέβαινε κανείς, άνοιξε την εξώπορτα της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το ιατρείο και, μόλις έφτασε έξω από την πόρτα, κόλλησε το αυτί της και κρυφάκουσε.

Η γυναίκα μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, έβαλε το δεύτερο κλειδί του ιατρείου που είχε πάντα στην τσάντα της και μπήκε μέσα στο γραφείο. Προχώρησε με προσοχή από την αίθουσα αναμονής προς το δωμάτιο εξέτασης, όπου η πόρτα ήταν κλειστή και αφού άνοιξε την πόρτα, έπιασε στα πράσα τον σύζυγό της με την ασθενή του.

Πριν καλά καλά συνειδητοποιήσουν και οι τρεις τι είχε γίνει, η 55χρονη απατημένη σύζυγος άρχισε να βρίζει τόσο τον άντρα της όσο και τη νεαρή ερωμένη του, την οποία μάλιστα γνώριζε καλά.

Παρόλο που το περιστατικό μαθεύτηκε στην κλειστή κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας, ο γιατρός επανήλθε στα καθήκοντά του στο νοσοκομείο και το ιατρείο του, έπειτα από αρκετές μέρες απουσίας.


Πηγή