Στέλλα Γιακουμάτου: Παρουσίαση της τέχνης του τροχού στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, και από τις 18:00-21:00, η κεραμίστρια Στέλλα Γιακουμάτου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό τη μαγεία της Τέχνης του τροχού στην αίθουσα της Γλυπτοθήκης, στη Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου (πλ. Δημάδη).

Θα ακολουθήσουν άλλες δυο βραδιές παρουσίασης, την Τετάρτη 21/11/2018 και την Πέμπτη 29/11/2018, ώρες 18:-21:00 .

troxos

Οι παρουσιάσεις αυτές αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για να ζήσουμε από κοντά τη διαδικασία και να παρακολουθήσουμε τα στάδια κατασκευής κεραμικών δημιουργιών από μια μοναδική καλλιτέχνιδα, υπεύθυνη διδασκαλίας των τμημάτων κεραμικής του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου.

Η Στέλλα Γιακουμάτου γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1967 με καταγωγή Κεφαλονίτικη.

Σπουδασε στη Σχολή αγγειοπλαστικής – κεραμικής στην Αθήνα 1987-89, ενώ εκπαιδεύτηκε περαιτέρω στην Πορτογαλία και σε ιδιωτικά Εργαστήρια στην Αθήνα. Δημιούργησε από το 1992 ιδιωτικό εργαστήριο κεραμικής στο Αγρίνιο. Ξεκίνησα το πρώτο τμήμα διδασκαλίας της κεραμικής στο Εικαστικό Εργαστήρι Δήμου Αγρινίου και συνεχίζω ως σήμερα.

Είχε συμμετοχή σε -Τέσσερις ομαδικές εκθέσεις του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου. ενώ το 2009 συμμετείχε σε ομαδική έκθεση στο Κέντρο Μελέτης Νεότερης κεραμικής στην Αθήνα . Το 2012. σε ομαδική έκθεση κεραμιστών στο παλαιό Αρσάκειο Πάτρας

Είσοδος ελεύθερη.

Χορηγός επικοινωνίας: ΑΧΕΛΩΟΣ TV.


Πηγή