Στη Βάρδα το Αμαξοστάσιο του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης (PHOTOS)

Με την ελπίδα ότι θα αποτραπούν ως ένα μεγάλο βαθμό οι κλοπές σε βάρος των οχημάτων του δήμου, εδώ και περίπου ένα μήνα τα οχήματα του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης σταθμεύουν στον ειδικά διαμορφωμένο φυλασσόμενο χώρο των παλαιών σφαγείων του δήμου.

Στο χώρο έχουν τοποθετηθεί τέσσερις προβολείς «που κάνουν τη νύχτα μέρα» και κάμερες ασφαλείας. Ο χώρος έχει επιλεγεί προσωρινά μέχρι να βρεθεί κατάλληλο οικόπεδο στο κέντρο του δήμου.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος κ. Ναμπίλ Μοράντ δήλωσε:“Ο δήμος μας είχε σοβαρό πρόβλημα με το αμαξοστάσιο στη Μυρσίνη. Είχαμε σε παραχωρημένο χώρο τα οχήματα όπου υπήρχαν πολλές κλοπές. Προσπαθήσαμε να βρούμε χώρο στο κέντρο του Δήμου, δεν βρήκαμε το κατάλληλο οικόπεδο και έτσι καταλήξαμε εδώ στη Βάρδα στο χώρο των παλαιών σφαγείων. Ο χώρος διαμορφώθηκε, μπήκαν παντού προβολείς κάμερες ασφαλείας υπάρχει περίφραξη και εδώ έρχονται τα οχήματα. Στόχος παραμένει να βρούμε χώρο στο κέντρο του δήμου. Ελπίζουμε να σταματήσουν οι κλοπές”

Ο αντιδήμαρχος κ. Τάσος Μυλωνόπουλος δήλωσε: «Διαμορφώσαμε το χώρο των παλαιών σφαγείων. Βάλαμε κάμερες ασφαλείας, προβολείς καινούργιου τύπου για όλο το βράδυ που δεν καταναλώνουν μεγάλη ενέργεια, περίφραξη και ελπίζουμε να αποτρέψουμε σε μεγάλο βαθμό τις κλοπές. Εδώ θα γίνεται σωστός έλεγχος των οχημάτων. Πιστεύω ότι ο χώρος είναι περισσότερο ασφαλής από τον προηγούμενο. Στο κτίριο που υπάρχει, λειτουργεί ως αποθήκη όπου μεταξύ άλλων υπάρχουν και κάδοι απορριμμάτων. Καλό είναι όπως είπε και ο δήμαρχος να βρεθεί χώρος στο κέντρο του δήμου μας για το οχηματοστάσιο»


Πηγή