Στοίχημα: Περνάει από το Βικελίδης ο Ολυμπιακός (video)

Στοίχημα: Περνάει από το Βικελίδης ο Ολυμπιακός (video)

Με ντέρμπι συνεχίζεται και σήμερα, Κυριακή (04/11) η δράση στη Σούπερ Λιγκ, με τον Άρη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως και τρεις ακόμη από Bundesliga, Serie Aκαθώς και το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γερμανίας! Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις στοιχήματος του Betarades.gr!

Κερδίζει ο Ολυμπιακός Ξεκινάμε από το “Κλεάνθης Βικελίδης” εκεί όπου ο Άρης υποδέχεται στις 19:00 τον Ολυμπιακό. Τη χειρότερη περίοδό τους από την αρχή της σεζόν διανύουν οι “κίτρινοι”, οι οποίοι προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισαν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκαν με το “βαρύ” 4-0. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, συνεχίζει να προβληματίζει, ωστόσο κατάφερε να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας τη Δευτέρα (29/10) με 1-0 του Απόλλων Σμύρνης στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, με τον Μάνο να σκοράρει στις καθυστερήσεις. Οι “ερυθρόλευκοι” με νίκη σήμερα θα πλησιάσουν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος χθες έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο, στην κορυφή στη βαθμολογία Σούπερ Λιγκ, το κίνητρό τους είναι αυξημένο, έχουν απέναντί τους έναν αντίπαλο που δεν “πατάει” καλά και θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τους τρεις βαθμούς. Θα πάμε, επομένως, με το διπλό σε απόδοση 2.08.
Με τα γκολ στην OPEL Arena Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Μάιντζ – Βέρντερ Βρέμης. Στην OPEL Arena αναμετρώνται δύο ομάδες οι οποίες βρίσκουν σχετικά εύκολα λύσεις επιθετικά, ωστόσο αμυντικά εμφανίζουν σημαντικά προβλήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα διαδοχικά Over 2.5, ενώ η Βέρντερ Βρέμης, από την πλευρά της, στα δύο τελευταία παιχνίδια της επιβεβαίωσε το Over 5.5, με ήττα 2-6 από τη Λεβερκούζεν για το πρωτάθλημα και με νίκη με 1-5 επί της Φλένσμπουργκ για το Κύπελλο. Θα πάμε, επομένως, με το Over 2.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.85.
Νίκη για Πάρμα Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από την Α’ Ιταλίας και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα Πάρμα – Φροζινόνε. Μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε το πρώτο της “τρίποντο” στο πρωτάθλημα η Φροζινόνε, η οποία φιγουράρει στην προτελευταία θέση της κατάταξης, επικρατώντας 0-3 εκτός έδρας της Σπαλ. Οι “παρμέντσι”, από την πλευρά τους, μπορεί να έρχονται από δύο διαδοχικές ήττες, αλλά αυτές “δικαιολογούνται” από το δύσκολο πρόγραμμά τους, καθώς αντιμετώπισαν Λάτσιο και Αταλάντα εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Η Πάρμα έχει τη δυνατότητα να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών απέναντι σε μία αδύναμη αντίπαλο και ο “άσσος” στο 1.97 θα αποτελέσει την επιλογή μας.
Μεγάλο σκορ στη Γερμανία Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Κραϊλσχάιμ – Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γερμανίας. Οι γηπεδούχοι εμπλέκονται μέχρι στιγμής σε παιχνίδια με υψηλά σκορ, 93-80 με Γκέτινγκεν, 93-80 με Μπρεμερχάβεν, 115-76 με Άλμπα, 101-78 με Ιένα και μοναδική αποτελεί το 68-70 με την Βέχτα. Με αυτό το δεδομένο, η Μπάγερν, η οποία διαθέτει τη δεύτερη κορυφαία επίθεση της Μπουντεσλίγκα με 88 πόντους ανά αγώνα, θα έχει την ευκαιρία για επίδοση πάνω από τον μέσο όρο. Το συγκεκριμένο ζευγάρι ευνοεί ποντάρισμα στο Over 164.5, μια επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1.91.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!
Δείτε παρακάτω το βίντεο για το παιχνίδι Άρης – Ολυμπιακός:

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/11/video_4.html bet_Nafpaktia news

The post Στοίχημα: Περνάει από το Βικελίδης ο Ολυμπιακός (video) appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή